2821
2789
عنوان

مادرخوبم

11 بازدید | 11 پست

مادرم یکسال شد که رفتی چقدر دلتنگتم چقدر جات خالی دلتنگ خنده هاتم مادرم چقدر زجر کشیدی و تو اوج مریضی فهمیدی چقدر تنهایی وقتی فکرشو میکنم میبینم واقعا تو اوج مریضی تنها بودی با لب تشنه و شکم گرسنه رفتی امیدوارم خدا اونجا هواتو داشته باشه روی زمین که کمکت نکرد جز درد مریضی چیزی نصیبت نشد امیدوارم اون دنیا دستتو گرفته باشه و اون دنیایی وجود داشته باشه که حداقل اونجا به آرامش برسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم 🤍🖤

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

ممنون خدا پدرمادرتو نگه داره

مرسی عزیزم🌹

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

ممنونم عزیزم ولی هیچ کدومو ندارم متاسفانه انشالا روحشون در آرامش باشه ❤️❤️❤️

خدا بیامرزه خیلی خیلی سخته درد نبود یکیش خیلی سخته جفتشونم با هم نباشن آدم انگار تو دنیا بی کس میشه

بله واقعا سخته مخصوصا مامانم خیلی بچه بودم فوت کرد ولی هنوزم دلتنگشم خدا صبر بده و آرامش

مادر بزرگترین نعمته من اگه میدونستم بی مادری اینقدر دردناکه مادرم اینقدر زود میره بیشتر قدرشو میدونستم