mah00m مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 113 عنوان سوهان کشی 32 بازدید | 6 پست کسی بعد عمل بخاطر بالااومدن قوز سوهان کشی انجام داده؟دوباره استخون در نیومده؟ امروز | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah00m مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 113 من انجام دادم باز یه جا دیگه در اومده دیگه ولش کردم منم انجام دادم دوهفته پیش ولی دوباره بالا اومدهدکترم میگ۳تا۶ماه باید صبر کنی ولی دفه قبلم همینو گفت و نرفت
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3960 منم انجام دادم دوهفته پیش ولی دوباره بالا اومدهدکترم میگ۳تا۶ماه باید صبر کنی ولی دفه قبلم همینو گفت ... من یه جای دیگه در اومد همون قسمت پاک شد اومد جای دیگه ..ولش کردم دیگه نه تحمل بی حسی دارم نه حوصله ک ب شوهرم بگم ببرم.باهتش میسازم
mah00m مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 113 من یه جای دیگه در اومد همون قسمت پاک شد اومد جای دیگه ..ولش کردم دیگه نه تحمل بی حسی دارم نه حوصله ک ... عمل کردم ک قوز بره باز دراومد رفتم سوهان کشی چقد درد تحمل کردم و خونریزی و آتل و چسب الانم باز همون قسمت دربیاد خیلی زورهعلتشم نمیدونم ازچیهاز استخون بدنه میگن
mah00m مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 113 من یه جای دیگه در اومد همون قسمت پاک شد اومد جای دیگه ..ولش کردم دیگه نه تحمل بی حسی دارم نه حوصله ک ... ماساژ دادن بنظرت تاثیری داره؟