2821
2789
عنوان

عاشقش نشم❔

20 بازدید | 8 پست

میدونم عشق دست خودم آدم نیست ولی اگه از همین الان کنترش و دستم بگیرم میدونم که خیلی بهتره

این آقا پسر ۱۹سالشه و من ۱۷

سه سال پیش منو دیده و عاشقم شده و الان ده ماهه که اومده جلو همه جوره عشقشو اعتراف کرده و حتی چند بالار هم بهم ثابت کرده

خانوادش میدونن که منو میخواد و حتی همون اوایل هم چند بار مادرش اومد و منو دید و به دوستام هم گفته بود که جدیه حتی داره سعی میکنه خودشو به بابام هم نزدیک کنه و نزدیک هم شده

نمیتونم بگم پسر بدیه چون سابقشو میدونم و چون شهر کوچیکه میشناسمش حتی یکی از دوستام که دیگه دوستم نیست و یه اویزون پیکمی بود بهش اعتراف کرده بود که عاشق پسره شده اما خب پسره هم خیلی محکم قهوه ایش کرده بود حتی یکبار هم خودم رنگش زدم و امتحانش کردم اصلااااااا وا نمیداد و هیچجوره حتی چراغ سبز هم نمیداد و نفت تو رابطه هستم و دوسش دارم (منظورش هم منم چون اسم من تو بیوش بود)

من چون سیمکارتمو شکسته بودم این آقا پسر نمیدونه که الان سیمکارتمو انداختم و برای همین اگه کاری داشته باشه به دوستام میگه تا بهم بگن

چندبار هم باهم حرف زدیم و من بهش گفتم که من الان نمیخوام و اولویتم درسمه اما اون میگع که من پات وایمیستم و حتی میگفت خودم برات سیمکارت میدم حرف بزنیم قبول نکردم هرچی گفت قبول نکردم آخری گفت باشه همین که از دور ببینمت و لبخند بیاد رو لب جفتمون برام کافیه

الان هم تو بیوش اول اسم کنه و حتی پست و استوری هاش هم مربوط به منه

داره بهم ثابت میکنه و حتی ثابت هم شده که چقدر دوستم داره الان تو این ده ماه من حتی محل سگ بهش نمیدادم اما اون روز به روز بیشتر خودشو بهم نزدیک میکنه کادو میخره و میاد جایی که میدونه من میرم تا منو ببینه و خیلی کار های دیگه که ثابت میکرد واقعا دوستم داره

طولانی ترش نمیکنم داستان کاملش تو دومین تاپیکم هست بخونید

من همچنان نمیخوام وارد رابطه بشم شهر کوچکه و همه همو میشناسن منم که شرایطشو اصلا ندارم اما خب دروغ چرا از شما که پنهون نمیکنم ولی انگاری وقتی کار ها و توجه هاشو میبینم بهش علاقه مند میشم🙂

@niniyar تایید کن🙂

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امضات💔

قربونت برم 🥺

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

سن شما مناسب این چیزها نیست .به آینده های روشن بیندیشید .سطح تحصیلات خودتان رو بالا ببرید

درکمیکنم که در سن هیجان انگیزی هستید .سطح تحصیلات

هنر و ورزش و هر چیزی که علاقه دارید رو بالا ببرید

شما الان در ابتدای راهدهستید .یک ازدواج بد موقع حتی عاشق شدن بد موقع سمه واس شما .هوشیار باشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

بابا پسر ۱۹ سالرو نه به داره نه خاره ، اصن وضعش تو زندگیش معلوم نیست بعد ادعای عاشقی هم داره ! وای ی ...

میدونم اینارو

حتی سن خودم هم خیلی کمه

ولی خب واقعا ندیدم هیچ پسری و که انقد وفادار باشه توی این ده یازده ماه نه با هیچ دختر دیگه ای ارتباط داشت نه منو اذیت کرد و با این وجود که من خیلی اذیتش میکردم هیچوقتتت بهم بی احترامی نکرد این پسر توی تمام این مدت با این موجود که میدونستم پیشنهاد هم داشته اما همش اسم من تو بیوش بود

سن شما مناسب این چیزها نیست .به آینده های روشن بیندیشید .سطح تحصیلات خودتان رو بالا ببرید درکمیکنم ک ...

ممنونم از راهنماییت

خب چیکار کنم که عاشقش نشم ؟

ممنونم از راهنماییت خب چیکار کنم که عاشقش نشم ؟

به چیزهای مهم در زندگی فکر کنید .

دادگاهها پر از افرادیست که در سن شما عاشق شدند .عاقلانه زندگی کنید .هنر موسیقی درس ورزش هر چیزی که میخواید ادامه بدیدد.

ورزش هدفتون تیم ملی

درس هدفتون مهندسی یا پزشکی

هنر هدفتون این باشه که از این کار پول دربیارید

اینها زندگیتون رو زیر و رو میکنه.بعد خواستگارای سطح بالا میان سراغ شما .آینده ای روشن .

بیشتر فکر کنید و پخته تر زندگی کنید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

به چیزهای مهم در زندگی فکر کنید .دادگاهها پر از افرادیست که در سن شما عاشق شدند .عاقلانه زندگی کنید ...

ممنونممم🙂