2777
2789
عنوان

دویدن و نرسیدن

10 بازدید | 5 پست

سلام من بیست سالمه راستش هرچی میگردم یه کار خوب پیدا نمیکنم ، دانشجو هم هستم و دو ترم دیگ دانشگاهم تمومه و لیسانس میگیرم، توی مغازه فروشندگی کردم و سالندار کافه هم بودم الانم مشغول اسنپ هستم ولی خدایی اینا کار نیستن بنظرتون چیکار کنم توی این موقعیت ؟ الانم دارم سایت های جاب ویژن و ای استخدام رو زیر رو میکنم ولی همش سابقه کار و رزومه خوب میخوام😑😑فعلا روزمه برای یه کار اداری و یه کار بعنوان پرسشگر میدانی فرستادم باید ببینم چی میشه،بنظرتون برم سراغ چه کاری غیر از مکانیکی و کار های فنی سنگین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ی صنعت یادبگیر

من پسرم ی سال از شما کوچیکتره ، الان ۶ ماهی میشه میره جوشکاری ، البته تا الان خیلی ناله کرده مخصوصا سر سوزش چشم و رفتن براده تو چشم

ولی وقتی کارو یادمیگیره خیلی بهش حال میده خودم میفهمم

ی صنعت یادبگیر من پسرم ی سال از شما کوچیکتره ، الان ۶ ماهی میشه میره جوشکاری ، البته تا الان خیلی نا ...

خواستم برم سراغ جوشکاری ولی بابام توی این کاره اجازه بهم نداد برم چون خودش دهه ها جوشکاری کرده میفهمه چطوره کارش ، ولی از طرفی بیکاری واقعا فشار آورده😅