2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم کشور تحصیلاتت چیهرزومه خوبی داری

انگلیس ترجیحا ولی با توجه به شرایط پیش اومده میتونیم روی کشور های دیگه هم حساب کنیم (البته بستگی داره کجا بازم)

بیشتر مد نظرمون انگلیسی زبان

رزومه خیلی خوب

تحصیلات دانشگاهی ولی نه با اون رشته

Keep swimming🪸🐛

انگلیس ترجیحا ولی با توجه به شرایط پیش اومده میتونیم روی کشور های دیگه هم حساب کنیم (البته بستگی دار ...

انگلیس هم هزینش بالاست هم سخت گیرن برای ویزا

اقدام کردین برای آیلتس ؟

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

انگلیس هم هزینش بالاست هم سخت گیرن برای ویزا اقدام کردین برای آیلتس ؟

نه نزدیک به اقدام بودیم که برای ایران کلا بسته شد و بعدش هم داشتیم مقدمات برای ترکیه یا کشورای عربی رو فراهم میکردیم برای آزمون که جنگ شد و هیچ آپدیتی از شرایط فعلی ندارم که چجوری برخورد میکنن

Keep swimming🪸🐛

نه نزدیک به اقدام بودیم که برای ایران کلا بسته شد و بعدش هم داشتیم مقدمات برای ترکیه یا کشورای عربی ...

ارمنستان و گرجستان چی؟

من چندتا گروه مهاجرتی و مخصوص آیلتس دارم اگه دسترسی به تلگرام داری

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

برای پزشکی میخوام اقدام کنم ولی رشته دانشگاهی پزشکی نیست!چیز دیگه و غیرمرتبط

چین راحت میتونین برای پزشکی تمکن مالی هم زیاد سخت نمیگیرن

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

ارمنستان و گرجستان چی؟من چندتا گروه مهاجرتی و مخصوص آیلتس دارم اگه دسترسی به تلگرام داری

نه 😅چون بازم زبان محلی نیازه برای رشته ای مثل پزشکی ترجیحم همون انگلیس یا بریتانیا و اطرافشه

Keep swimming🪸🐛

نه 😅چون بازم زبان محلی نیازه برای رشته ای مثل پزشکی ترجیحم همون انگلیس یا بریتانیا و اطرافشه

امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد براتون

چین راحت میتونین برای پزشکی تمکن مالی هم زیاد سخت نمیگیرن

میدونین چون بهرحال باید با مردم محلی ارتباط گرفت زبان دوم رو آمادگی ندارم برای هیچ کشوری البته اگه جایی باشه که ارزش داشته باشه میتونم یکاری کنم ولی نه بازم شرایط رو ندارم میخوام زودتر اقدام کنم ک با همین انگلیسی اوکی کنم

Keep swimming🪸🐛

مچکرم همینطور شماممنون میشم اون گروه های تلگرام رو راهنمایی کنید برام

اگر مایل بودین درخواست دوستیمو قبول کنین خصوصی بفرستم جلوه تبلیغ نداشته باشه