2821
2789
عنوان

میترسم 🥺

26 بازدید | 13 پست

از ازدواج

میترسم خداینکرده آینده به مشکل بخورم 🥺 خیلی سخته انتخاب شوهر دلم میخواد یه زندگی خوب داشته باشم غصه نخورم

ذهنم خیلی درگیره مهم ترین انتخاب زندگیمه

نمیدونم چیکار کنم میشه دعا کنید هر چی به صلاحمه همون بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا وقتی کسی مفهوم ازدواج و زندگی متاهلی رو بلد نیست ازدواج مخصوصا با این وضع اقتصادی اشتباهه

خودت تلاش کن زندگیتو بساز اگه حساسی با آدم درست ازدواج کنی

چون بسیار بسیار بسیار کمیابه

آدم درست بنظرت یعنی چه جور آدمی؟!

مشخصه

اهل کار و پیشرفت

محبت به خانواده داشته باشه

خسیس نباشه واسه خانواده ش

چشم چرون و خیانت کار نباشه

بگو بخند با خانواده داشته باشه نه اینکه بیرون با دوستاش خوب باشه توی خونه اخم کنه و ...

اهل صحبت و دلسوز باشه

به خودش و سلامتیش اهمیت بده

به کارهای خونه رسیدگی کنه

معیارهات چیان ؟ دوس داری چجوری باشه ؟

من ظاهر برام مهمه دوس دارم خوشگل باشه خوشتیپ باشه

باکلاس باشه اخلاقشم خوب باشه خرج کنه

ولی ایشون زیاد خوشگل و خوشتیپ نیس ولی اخلاقش خوبه با ایمان اهل دود نیس با حیا وفادار پولم داره بچه مثبته شغلشم فرهنگی هس

حرف مامانشو خیلی گوش میده خانواشم سادن اهل تجملات نیستن از نظر خانواده خودم مورد قبول واقع شده

ولی خودم زیاد به دلم نیس ولی وقتی میبینم خانوادم اینقدر قبولش دارن نمیدونم چیکار کنم

من ظاهر برام مهمه دوس دارم خوشگل باشه خوشتیپ باشه باکلاس باشه اخلاقشم خوب باشه خرج کنه ولی ایشون زیا ...

وا ، چقدر شبیه خواهر منی ، من خواهرم ۲ سال پیش ازدواج کرد با ی فرهنگی ، واقعا پسر پاکی بود اکثرا فرهنگی ها پسرای خوبین پسره کاری بود شغل دومم داشت الان راضین با اینکه شرایط اینجوریه اقتصادی و خواهرم خانه داره ولی دامادمون با دو تا شغل داره زندگیو میچرخونه