2777
2789
بابام میخوره برا فشار فکرکنم ..تو برا چی میخوری

نمیدونم دیروز دکترم داد فک کنم واسه جلوگیری از لخته شدنه خون چون زمان استراحتم زیاده معمولا دراز میکشم‌تو کله روز

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا برای اونایی تجویز میشه که سابقه سقط مکرر دارند. باعث خون رسانی بهتر به جنین میشه. من یه بار سقط داشتم، دکتر برام تجویز کرد، میترسیدم بخورم...اما با ۵ تا دکتر مشورت کردم از ۵ تا دکتر زنان ۴ تا گفتن حتما بخور...الان هم میخورم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
معمولا برای اونایی تجویز میشه که سابقه سقط مکرر دارند. باعث خون رسانی بهتر به جنین میشه. من یه بار س ...

نه من تاحالا نداشتم ولی بهم استراحت نسبی داده البته امپولم داده از اونا که واسه جلوگیری از لخته شدن‌خونن میزنن تو بازو نمیدونم‌حالا لازمه اینم بخورم حتما یا نه از یه طرفم میترسم

نه من تاحالا نداشتم ولی بهم استراحت نسبی داده البته امپولم داده از اونا که واسه جلوگیری از لخته شدن‌ ...

عزیزم برای اونایی که غلظت خون هم دارن تجویز میشه...مانع لخته شدن خون میشه...نگران نباش ...اگه تشخیص این بوده و دکتر گفته بخوری حتما بخور...

عزیزم برای اونایی که غلظت خون هم دارن تجویز میشه...مانع لخته شدن خون میشه...نگران نباش ...اگه تشخیص ...

اره غلظت خون دارم از قبل بارداریم داشتن انقدر تو این اینترنت ادم نظرهای متفاوت میخونه دو به شک میشه😧

سلام.اره منم میخورم از ماه سوم بارداری دارم میخورم منتها من بخاطر یک سوراخ کوچیک تو دهلیز قلبم ک دکترقلبم گفت باید تو بارداری حتما اسپرین مصرف کنم ک خون لخته نشه یوقت.تعجبم ازت وقتی دکترت تجویز کرده ینی باید بخوری واگر نخوریخدای ناکرده یا خطد سقط داری یا خطر سکته.

سلام.اره منم میخورم از ماه سوم بارداری دارم میخورم منتها من بخاطر یک سوراخ کوچیک تو دهلیز قلبم ک دکت ...

ممنون از کمکت عزیزم انشاالله نینیت صحیح‌و سالم بیاد بغلت❤

معمولا برای اونایی تجویز میشه که سابقه سقط مکرر دارند. باعث خون رسانی بهتر به جنین میشه. من یه بار س ...

عزیزم دکتر از چند هفتگی برات تجویز کرد اسپرین رو؟منم تجربه یه سقط توهشت هفتگی داشتم.اره میگن خونرسانی رو بهتر میگنه 

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
عزیزم دکتر از چند هفتگی برات تجویز کرد اسپرین رو؟منم تجربه یه سقط توهشت هفتگی داشتم.اره میگن خونرسان ...

از همون اول که فهمیدم باردارم گفت بخور...اون موقع ۷ هفته بودم تا الان که ۲۸ هفته هستم دارم میخورم، معمولا میگن تا آخر هفته ۳۲ بخورید، بعضی ها هم میگن تا آخر هفته ۳۴.. یه جا هم خوندم تا آخر هفته ۳۶...

بعضی ها میگن با ۱ بار سقط نخورید...اگه چندبار سقط داشتید بخورید، برای همین من میترسیدم بخورم..اما از این ۵ تا دکتر زنان...۲ تاشون استاد دانشگاه بودن که گفتن بخور، یه دکتری هم خارج از کشور بود که خواهرم برام پرسید....اون یه دکتری هم که گفت نخور یکی از آشناهامون بود که تازه فارغ التحصیل شده بود و قطعا تجربه کافی نداشت....برای همین تا الان با خیال راحت دارم میخورم...

عزیزم دکتر از چند هفتگی برات تجویز کرد اسپرین رو؟منم تجربه یه سقط توهشت هفتگی داشتم.اره میگن خونرسان ...

من ۲۵هفته و ۴روزم دیروز برام تجویز کرد تازه

از همون اول که فهمیدم باردارم گفت بخور...اون موقع ۷ هفته بودم تا الان که ۲۸ هفته هستم دارم میخورم، م ...

سابقه ی سقط داشتین یا همینجوری واستون تجویز کرد؟بعد الان که میخورین رو حرکتاش تاثیری گذاشته مثلا کم یا زیاد بشن حرکتاش

سابقه ی سقط داشتین یا همینجوری واستون تجویز کرد؟بعد الان که میخورین رو حرکتاش تاثیری گذاشته مثلا کم ...

۱ بار سابقه سقط....والا چون از اول میخوردم نمیدونم رو حرکات اثر داره یا نه....ولی فکر نمیکنم تاثیری روی این چیزا داشته باشه...

کاملا درکت میکنم....خیلی نمیشه به اینترنت اعتماد کرد...من هم بس تو اینترنت بد آسپرین رو خونده بودم، میترسیدم بخورم...برای همین آنقدر از دکترای مختلف پرسیدم تا خیالم راحت شد...شما هم اگه نگرانی، به نظرم باز هم با متخصص مشورت کن تا از نگرانی در بیای