2821
2789
عنوان

ای خدا غمگینم

4 بازدید | 0 پست

غمگینم مثل اون وهابی و صهیو.نی که ۱۴ قرنه داره تلاش میکنه از سراسر اروپا و جهان معمار میاره که تَرَک کعبه که روز ۱۳ رجب به عشق مولا علی و به اذن الهی شکل میگیره رو پاک کنه ولی نتونسته😔

آره ی وقتایی غمگینم مثل اون افرادی که میخواستن اسم حیدر رو زبونا نچرخه ولی هربار بیشتر میشه

چی بگم دیگه غمگینم مثل اونی که فکرمیکردعشق ما به مولا تموم میشه ولی نمیدونه خیلی از عشاق حیدرکرار و خانوادش هنوز حتی دنیا نیومدن

دروغ گفتم غمگین نیستم 😂خیلی شادم بزرگترین عیده بچه شیعه هاست عید غدیر برای همه ی حیدریا مبارک💃🌼💞

یاعلی مدد💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚