2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 66 پست
حالا زودی جا خالی نده بگرد شاید مورد خوبی پیدا کردی بقیه شو بزار ب عهده خودشون

اصلا نمیگردم حوصله حرفا بعدشو ندارم الان بگن حسوده بهتر حرفای بهدشه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر مادری ک خودش برا پسرش زن انتخاب کنه ینی از اوناش هستش دیدم ک میگم تجربه اس

میدونم پنج ساله عروسشم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خیلی محترمانه و رک بگو مامان جون من واقعا کسی رو سراغ ندارم خودتون و خواهرا اگر پیدا کنید بهتره اگر ...

انکار دراین رابطه مشکل فهم داره چون رک گفتمدمن اصلا نه میشناسم کسیرو نه میرم دنبال این کار

۹۲عقد کردی

عروسیم بود 92

منم من۲۳ اردیبهشت  توکی

من 29 شهریور

انکار دراین رابطه مشکل فهم داره چون رک گفتمدمن اصلا نه میشناسم کسیرو نه میرم دنبال این کار

پس دیگه هیچ جوابی بهش نده هر وقت بهت گفت لبخند بزن خودتو بزن به اون راه اصلا انگار نه انگار که شنیدی

یه بارم از کارای مادرشوهر من بکن خخخ هرچی میخواد به آدم بگه به در میگه که دیوار بشنوه مثلا جلوی من به دخترش میتوپه سرش داد میزنه هرچیزی که تو دلشه به من بگه به اون میگه که مثلا من بشنوم خواهرشوهرمم که از همه چی خبر داره اصلا ککش نمیگزه لام تا کام حرف نمیزنه فقط پوزخند میزنه یعنی آدم دلش میخواد جفتشونو به سیخ بکشه   

حالا تو هم یه بار برگرد جلوشون از یه ماجرای خیالی تعریف کن که مثلا به در بگی دیوار بشنوه که فلانی یه بار همچین کاری کرد بعدش فلان مشکلات و فسار مشکلات پیش اومد بینشون بهم خورد و...

شاید جواب داد

نمی گم برو زن پیدا کن براش. ولی این باید حس خوبی بهتون بده که به شما اعتماد دارن و از خودشون می دوننتون. چرا از این بابت ناراحتی واقعا؟ بی احترامی که بهت نکردن. قبولت دارن.

یکی میاد اینجا میگه برای برادرشوهرم بله برون کردن منو خبر نکردن. شاکی ام.

یکی هم مثل شما که بازم شاکی هستی.

بیچاره این فامیل شوهرا چی می کشن از دست ما.

نمی گم برو زن پیدا کن براش. ولی این باید حس خوبی بهتون بده که به شما اعتماد دارن و از خودشون می دونن ...

نه من ازشون شاکی نیستم ولی خوب وقتی من گفتم.پیدا نمیکنم چرا ول کن نیستن اینه حرفم

یکی از برادرشوهرام بمنم میگفت توبرام زن پیداکن گفتم مود سراغ ندارم الان دیگه همه خودشون پیدامیکنن ،چون اگه خوب بشه میگن شانس پسرمون بوده پسرمون خودش خوبه خوب خدا نصیبش کرد خواست خداس ،اگه بدشه که باخودتم چپ میفتن بعد دوراز جونت حالا یاتوروت یاپشتت نفرین ولعنت وخیر نبینه این آتیشی بود که این انداخت بجونمون وهزارو یک تیکه ول کن گلم براخوددت دردسر درست نکنی بگو شما مادرشین چند تا پیرهن بیشترماپاره کردی آدمه خوب وبد روخوب تشخیص میدید کی عروستونشه