2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 66 پست

ببین مستقیم بگی نه میگن حسوده و کینه ای و نمیخاد پسرمون زن بگیره

بگو میگردم مورد خوب پیدا نکردم که عین خودم خانم باشه😅

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا هروقت گف چیشد بگو پسرشد     به شماچه .مگه مادرشی یاخواهرش

😂😂😂خدانکشتت

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
نه بگو من دارم تلاش میکنم میگردم اما نگرد خخخخ  بعد بگو  شماهم بگردین اتفاقا من سلیقه شما ...

خوب اصلا به گوسش بدهکارنیست که 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

ب نظر من ب برادر شوهرت بگو خودش دنبال نیمه گمشدش بگرده و باعشق ازدواج کنه..

الان ازدواج سنتی بدون شناخت زوجین،ریسکه!

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷
بگید شما مادرشون هستید و اخلاق های پسرتونو بهتر میدونید و راحت تر میتونید انتخاب کنید....

وقتی کلید میکنه نمیشه خودش سه تا دختر داره ها گیر داده به من

یه مورد که از هر لحاظ خودت سرتری رو براشون پیدا کن😆

نه بابا مگه حوصله داری تااخر عمر حرفشو برام بزنن گیر داده بودن به خواهرم نزاشتم

دخترهایی رو معرفی کن که مطمئنی نمیپذیرن

اومدو بدبختی قبول کردن

وقتی کلید میکنه نمیشه خودش سه تا دختر داره ها گیر داده به من

خواهر ها چرا پا پیش نمیذارن ؟؟؟؟

من بودم با وجود مادر شوهر و خواهر شوهر

محترمانه عذر خواهی میکردم و

شیفت میدادم سمت سلیقه و انتخاب خودشون ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ببین مستقیم بگی نه میگن حسوده و کینه ای و نمیخاد پسرمون زن بگیره بگو میگردم مورد خوب پیدا نکردم که ...

😂😂😂😂😂😂اره والا