2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 61 پست

بعد ۲ سال زندگی مشترک،

چرخ گوشتی اصلا نیازم نشد، با گوشت کوب برقیم کار نمیکنم، چون گوشت کوبیده با کوشتکوب دستی رو بیشتر دوس دارم. همچنین پوره سیب زمینی رو. برای درست کردن شیر موز و اینا هم مخلوط کن ابمیوه گیریمو استفاذه میکنم. خورد کن یه سایز متوسط داره یه سایز بزرگ، به نظرم بزرگشو نگیر چون اگه مواد کم بریزی داخلش ، خردکن متوسط بهتر خورد میکنه همه جاشو. ولی کلا خورد کن خیلی استفاده میکنم من. سرخ کن برقی خوبه. من توستر هم دارم ، برای نون گرم کردن و کیک درست کردن از توستر استفاده میکتم اما برای پیتزا از سرخ کن.

بستنی خوری هامو اصلا استفاده نکردم تا الان.

به جای سرویس کفگیر پلاستیکی سعی کن دو سه تا چوبی خوب بخری.

اگه در اینده قصد داری ماشین ظرفشویی بخری، حتما ظرفهاتو جوری انتخاب کن که نگران خراب شدنشون نباشی.

چایساز از اینایی بخر که قوریشون روی کتریشون قرار میگیره.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد ۲ سال زندگی مشترک،چرخ گوشتی اصلا نیازم نشد، با گوشت کوب برقیم کار نمیکنم، چون گوشت کوبیده با کوش ...

معمولا خوردکنا ۳ لیترین

بزرگ میشه یا متوسط؟

خداروشکر سرویس کفگیر نخریدم

منم با چوبی راحت ترم

من سولاریوم الجی ، ایرفرایر سایز بزرگ فیلیپس ، چایساز ، اسپرسو ساز ، همزن کاسه ای ، غذاساز ( گوشت کوب ، مخلوط کن ، آسیاب کن ، آب مرکبات گیری ، رنده ) ، چرخ گوشت ، آبمیوه گیری ، ظرفشویی ۱۴ نفره،لباسشویی ۸ کیلو ، یخچال دوقلو خریدم

از همشون استفاده میکنم

فقط از پلوپز ، تخم مرغ پز ، میوه خشک کن و بخارپز سه طبقه استفاده ای ندارم و اشتباه کردم خریدم

خدایا مراقب پدر و مادرم فرزندانم و بقیه عزیزانم باش

معمولا خوردکنا ۳ لیترینبزرگ میشه یا متوسط؟خداروشکر سرویس کفگیر نخریدممنم با چوبی راحت ترم

فک کنم مال منم ۳ لیتریه. بزرگتراش حتما بیشترن

راستی سرخ کن هم سایز بزرگش رو بگیر، فک کنم برای من فیلیپس ۶.۸ باشه یا شاید ۸ باشه و اشتباه بگم. کوچیکتراشم هست ولی نگیر چون اذیت میکنه

الان باب شده میندازن گردن داماد خب اونم مثل عروس یه جوانه تو این دوره زمانه همون بتونه خرید و طلا و ...

باب چیه تو قانون خرید مایهتاج و اساس و مکان برای زندگی باداماد هست با نفقه

قابلمه چدن بخر، یه چندتا دم دستی روحی هم بخر. برای سایز دیگ یا قابلمه بزرگت به تعداد مهمونایی کا ممک ...

قابلمه یه سرویس گرانیت گرفتم

با ۴تا تفلون عروس کوچیک برا دمدست

دیگه فعلا قابلمه نمیگیرم

بعد ۲ سال زندگی مشترک،چرخ گوشتی اصلا نیازم نشد، با گوشت کوب برقیم کار نمیکنم، چون گوشت کوبیده با کوش ...

چای ساز پارس خزر خریدم

قوریش به اشتباه چینی اومد

یه قوری پیرکس جدا خربدم

۷تومن در اومد

الان کتری برقی دیدم سرش تخته، میشه روش هر قوری ای گذاشت،۵ تومن🥴

خیلیم خوشگله

انقدر دلم سوخت

خوب اگه گرونه کلا خشک نکن

با دستگاه میوه خشک کن خشک میکنم گاهی

ولی اینکه میگی با دستگاه ایرفرایر میشه خشک کرد ولی نمیدونم چطوری! میگم که ارزش نداره با این قیمت میوه بخوای آزمون و خطا کنی

خدایا مراقب پدر و مادرم فرزندانم و بقیه عزیزانم باش