2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 61 پست
من هم تعجب می کنم که اینجا دقیقا تاوان کم و کسری خودشون رو میخوان هر طوری که شده از بقیه بگیرندقیقا ...

کی گفته جهاز برا عروسه؟! من خودم جهاز کامل بردم ولی اگه نداشتم اجازه نمیدادم کسی بهم بگه وظیفمه تو قانون تهیه وسایل زندگی با مرده عزیزانم کسی نمیگه مادرشوهر طلا بفروشه ولی مادر عروسم نباید تا خرخره بره زیر وام و قسط و تاوان بده

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
خدا به شما و پدرتون خیر بده که سخت نگرفتین و هوای اقا دامادو داشتینمن شمالم

زنده باشید.

امیدوارم شما هم زیر سایه خداوند عاقبت بخیر باشید.

سازگاری تو زندگی خیلی مهمه.وگرنه پول و طلا و چهار تا وسیله رو هرجور شده میشه تهیه کرد.اما جوانی رو نمیشه .تا میتونید از در کنار هم بودن لذت ببرید.نزارید برای این چیزای مسخره اوقات تلخی درست بشه هم برای خودتون هم خانواده ها.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان باب شده میندازن گردن داماد خب اونم مثل عروس یه جوانه تو این دوره زمانه همون بتونه خرید و طلا و ...

کووو طلا ولا من هر چی عروس میبینم جدیدا بجز حلقه کسی چیزی بهشون نمیده وامشونم برا اقا داماده از اون ور جهازم مال عروسه .... پدر عروسم کسی رو نکشته که بخواد تاوان بده طبق قانون ایران تهیه وسایل منزل با اقا هست اگرم اکثرا جهاز میدن از سر لطف باید محسوب شه نه وظیفه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

خودم یک سال و نیم پیش جهیزیه ام کامل شد، و تا دلت بخواد وسایلای اضافی و غیر کاربردی داشتم🥴

اکثر وسایلم مارک بودن و واقعا برندای خوب و گرونی بودن، از لحاظ کیفیت راضی ام ولی خیلی موارد بودن کاربرد نداشتن و خیلی استفاده نکردم...

وسایلا رو کامل زحمتش با پدرم بود، با اینکه همسرم اینا رسم داشتن جهیزیه کامل با خونواده پسر باشه، اما پدرم قبول نکردن اصلا

الانم مادرم درگیر خرید یه سری وسایل کوچیک واسه خواهرمه، هرچند که فعلا اصلا قصد ازدواج نداره... ولی خب...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

کی گفته جهاز برا عروسه؟! من خودم جهاز کامل بردم ولی اگه نداشتم اجازه نمیدادم کسی بهم بگه وظیفمه تو ق ...

باشه عزیزم شما سر داماد رو هم به عنوان شیر بها طلب کن!!

وقتی حرف از تعادل در خواسته ها می زنیم یعنی اینکه نه مادر عروس بره زیر بار قرض نه طرف بگه مادر داماد وظیفه داره طلاهاش رو بفروشه و خرج من کنه

یه چیزی هم به عنوان عرف وجود داره که قرار نیست هر وقت به نفعمون بود قبولش کنیم هر وقت به ضررمون بود نه

مثلا اینکه موقع ازدواج دختر خانواده که بشه داماد غلط کرده تهیه همه چی وظیفه شه و موقع ازدواج پسر خانواده همون خانواده دنبال تحمیل مارک مورد نظر خودشون به عروس و خانواده ش باشن برای تامین جهیزیه و هیچ رسم و رسومی هم که برای دخترشون باید خانواده داماد با خاکساری تمام به جا می آوردن رو نداشته باشن!!!

والله پسرا خیلی پرتوقعترن

این مسائل همیشه دو طرفه هست

هر دو طرف باید شرایط همدیگه رو درک کنن

این شمشیر از رو بستن از همون اول کار زندگی ها رو به جای خوبی نمی بره

فرقی هم نمی کنه که از طرف کی باشه

من تنها وسیله ای که خیلی باهاش کار میکنم خورد کن هست مدام دستمه برای کوکو یا گوجه خورد کردن املت و د ...

چند لیتربه خوردکنت؟

من ۳ لیتری گرفتم

ولی احساس میکنم بزرگ باشه برام

دلم میخواست پیازم با اون خورد کنم

سه سال پیش خریدم

۴ دست ارکوپال

کلی وسیله خرده ریز

پذیرایی

شدن ۳۰ الی ۴۰

دیگ چیزی نخریدم

جا حبوباتی خریدم ۱۵۰۰ از بندرعباس

الان میخام جا برنجی ستش بگیرم شده ۳ تومن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

خدا به پدرت خیر بدهمیتونی مثال بزنی از وسایلی که کاربرد نداشته برات

زنده باشید✨🌿

راستش اکثرا وسایلای آشپزخونه بودن

مخصوصا این وسایلای تک کاره، بستنی ساز، میوه خشک کن، وافل ساز و...

بجای پلو پز و بخارپز و آرام پز، یدونه مولتی کوکر کافیه واقعا

اگه اهل قهوه نیستی، قهوه ساز نگیر..

چای ساز هم اصلا واجب نیست، من کتری قوری رو ترجیح میدم و بیشتر استفاده میکنم

سرویسای پذیرایی بزرگ برام کاربردشون خیلی زیاد نیست، من دوتا ست ۲۴ تایی دارم که واقعا جا گرفته و اگه سالی یه بار استفاده بشه

وسایل خواب، تشک و لحاف و پتو و... واقعا زیاد گرفتم، چند تا باشه کافیه...

مبل سلطنتی و تخت گرد از اونایی بودن که رسماً به درد نخور بودن و دوماه نشده بود که فروختم و تعویض کردم

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫