2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 61 پست

من سه سال پیش خریدم

طبق عرف خانوادگی ما تامین کل جهیزیه با عروس هست

برای ظرف و ظروف کلا ارکوپال و کریستال نخریدم و چون اهل مهمونی هستم همه رو یکدست چینی به تعداد بالا خریدم

هیچ وسیله دکوری و تزئینی نخریدم برای پذیرایی هم سرویس جدا نخریدم و از همون سرویس های چینی استفاده می کنم. البته یکی دو تا هدیه گرفتم که به کارم میان مثل میوه خوری یا شکلات خوری که دوستان و اقوام که اومدن خونه م لطف کردن برام هدیه آوردن

چرخ خیاطی برای من اصلا کاربرد نداره و نخریدم

چرخ گوشت من خریدم اما الان می بینم که خیلی ها میگن کاربرد زیادی براشون نداره و وقتی غذا ساز یا گوشت کوب برقی کارشون رو راه میندازه نیازی به چرخ گوشت نیست که خب منطقیه

واقعا توان خرید دارین یه مبلمان ۸ نفره ۵۰۰ میلیون یا یخچال ایرانی ۳۰۰

الان باب شده میندازن گردن داماد خب اونم مثل عروس یه جوانه تو این دوره زمانه همون بتونه خرید و طلا و جشن و خونه بگیره دیگه . قارون که نیست

اما دیدم اینجا دخترا رو شیر میکنن که غلط کرده وقتی نداره میره خواستگاری . یا میگن پدر داماد بده . مادرشوهر النگوهاشو بفروشه

همه اونایی که دخترا رو شیر میکنن با تمام نداری شوهراشون دارن زندگی میکنن

البته همه اینا بخاطر شرایط اقتصادی بد هست و تقصیر عروس یا داماد نیست وگرنه از قدیم دختر جهاز میبرد و پسر هم خرید و طلا و جشن و خونه میگرفت

از وقتی توان مردم کم شده همه افتادن دنبال عرف و شرع و قانون و هر روز یه حرف جدید میزنن

چاره اش تو این گرونی فقط کنار اومدن با تواناییها و سازش باهمدیگه هست. باید قانع بود وگرنه هیچ ازدواجی شکل نمیگیره

حالا بماند که متاسفانه الان پسر سالم هم کم شده دختر سالم هم کم شده و اعصاب خانواده های طرفین هم کمتر و کمتر شده

انشالله همه جوانها عاقبت به خیر بشن . آمین

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سه سال پیش خریدمطبق عرف خانوادگی ما تامین کل جهیزیه با عروس هستبرای ظرف و ظروف کلا ارکوپال و کریس ...

من چینی رو فله برداشتم

دیگه فنجون و قوری و قندون و اینا باهاش نیست

اگه بود دیگه جدا نمیگرفتم

یا خدا یخچال و چهار تا کالای دیگه با داماده.من خودم پدرم از داماد هیچی نگرفت.عروسی انچنانی هم نخواست ...

بله

بالاتر همینو گفتم

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
الان باب شده میندازن گردن داماد خب اونم مثل عروس یه جوانه تو این دوره زمانه همون بتونه خرید و طلا و ...

من هم تعجب می کنم که اینجا دقیقا تاوان کم و کسری خودشون رو میخوان هر طوری که شده از بقیه بگیرن

دقیقا اینکه مادر شوهرت باید طلاهاش رو بفروشه و برای تو مثلا فلان مارک وسیله یا طلا بخره رو اینجا زیاد می بینم و متاسف می شم!!

اینجا عرفش ۴تا کالا با دامادهحالا یه سریا۳تا یا ۵تاام میذارن یخچال و لباسشویی و تلویزیون پای ثابتشه

کجا هستید؟؟ماها هم میگیرن هم نمیگیرن .ب طرفشون نگاه میکنن.پدر خودم گفت هیچی از داماد نمیگیرم هرچی داشتم خودم میدم برای دختر خودم میدم.ک خدایی هم همه چیز داد.تازه مارک سامسونگ.البته زمان ما سامسونگ بود.

تازه وام ازدواج منو هم داد ب داماد.دیگه ما خیلی راه امدیمicon

من عقد کردم و شهریور عروسیمه اما دو سال پیش خریدم همه چیو و میگم نکنه قدیمی شده باشه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

کجا هستید؟؟ماها هم میگیرن هم نمیگیرن .ب طرفشون نگاه میکنن.پدر خودم گفت هیچی از داماد نمیگیرم هرچی دا ...

خدا به شما و پدرتون خیر بده که سخت نگرفتین و هوای اقا دامادو داشتین

من شمالم

آذر تا دی پارسال خریدامو کردم که شد نزدیک یک میلیاردو سیصد. سرویس چوب و لوستر و تی وی با داماد.

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

یعنی سرخ کن جای فر رو میگره؟

اصلا نمیکیره! ی هواپز. دارم فیلیپس. ولی بخدا کارایی ک. سولاردم میکنه خیلی عالی تر! من. ماکروفر هم گرفته بودم برای جهازم ک تو دیوار فروختمش! ولی سولاردم و هواپز. عصای دستمن

الان باب شده میندازن گردن داماد خب اونم مثل عروس یه جوانه تو این دوره زمانه همون بتونه خرید و طلا و ...

خوب سمت ما از اول اصلا تمام وسایل با دختر نبوده

حالا یه سری از دخترا وسایل مثل ظرف ها و توستر و چرخ گوشت اینا و سرویس خواب و فرش بقیه وسایل با داماد یا یخچال و لباس شویی و مبل و سرویس خواب با دختر بازم بقیه وسایل با پسر،

خیلی خیلی کم پیش میاد دختر تماما جهیزیه رو ببره اونم دختر فوقالعاده ثروتمند و داماد حدود 200 گرم طلا خریده

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

والا تو فامیل دیدم اکثر جهیزیه رو انداختن گردن پسره بیچاره.پسره خونه داشت اما نقلی بود مثلا نقلی میگم ۹۰ متر بود.بعدا دختره دست ب کمر امد دور زد گفت وااای جهیزیه من اینجا جا نمیشه من نمیام اینجا.اینجاست ک ادم بد میسوزه.

من همیشه میگم پدر من ب پسر مردم کمک کرد امیدوارم خدا هم برای برادرم جبران کنه.ک ب قول شما وقتی تو سایت میام پیام ها رو میخونم چشمم اب نمیخورهicon