2821
2789
عنوان

جهیزیه

134 بازدید | 61 پست

کیا دارن میخرن؟

کی عقد کردین؟

چیا خربدین و چقدر در اومد؟

بیاین دور هم حرف بزنیم راجبش

متاهلایی که چند ساله از زندگیشون میگذره از وسایلای کاربردی و غیر کاربردی بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروردین عقد کردم...۱۲۰تومن مامانم برد بازار شد ظرف و ظروف و قاشق چنگال و خرده ریزه...دیروز یه ماشین لباسشویی و یخچال گرفتم۳۷۰شدن شنبه میرم یه فربرقی بخرم حدود۷۰تومن و این داستان همچنان ادامه دارد...

یه سرخ کن بدون روغن بگیر دیگه ماکرو و توستر و گاز فر دار نخر ...یه غذا ساز چند کاره بگیر که ابمیوه گیری خورد کن داره مارک های معمولی ۱۲ تومن بود باسلام دیگه چرخ گوشت نیازت نمیشه ...ظروف هم یه دست قابلمه با سه دست ارکوپال ساده که از مد نیوفته

من هرچی خریدم به کارم اومد واقعا

ممکنه بعضیا به کارشون نیاد

مثلا غذا ساز همش دارم ازش به عنوان آبمیوه گیری و مخلوط کن استفاده میکنم

همزن برقی خیلی استفاده دارم ولی خب بعضیا میگن داره خاک میخوره تو کابینتشون

زودپز نخریدم چون اصلا دوس نداشتم

سرویس چینی نخریدم چون ظرف های سنگین دوس نداشتم آرکوپال طرح چینی خریدم و راضیم

یه سرخ کن بدون روغن بگیر دیگه ماکرو و توستر و گاز فر دار نخر ...یه غذا ساز چند کاره بگیر که ابمیوه گ ...

برقیامو گرفتم

ظرفای غذا خوریم همینطور

با اینکه سعی کردم همه چیز و بهینه بردارم ولی فشار حرفای اطرافیان نزدیکم نذاشت اونمدل که خودم میخوام خرید کنم

انقدرر تو گوشم خوندن که اینو نگیری اونو نگیری پس فردا فلانیا میزنن تو سرت که نتونستم مقاومت کنم

من همه چیزمو استفاده کردم، از همه بیشتر چرخ گوشت...

پلوپز برقی و آرامپز رو استفاده نکردم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یا خدا یخچال و چهار تا کالای دیگه با داماده.

من خودم پدرم از داماد هیچی نگرفت.عروسی انچنانی هم نخواست.امیدوارم عروس اینده امون هم مثل خودمون باشه.

ب نظرم هردو طرف باید هوای همو داشته باشن.شرایط واقعا بده

من سال ۱۴۰۰ عروس شدم! جهیزیه رو بابام کلا خرید!

بجای اینه و شمعدون گفتم شوهرم برام کنسول گرفت و شمعدون ک راضی بودم!

تلوزیون پذیرایی و اتاق هم داماد گرفت ولی بقیه چیزا با بابام بود!

و اینکه همه ی برقی هامو برند بوش گرفتم همشون المان!

مبلم از یافت آباد گرفتم ازین کارگاه ها خیلی راضیم بعد ۵ سال خدایی کلا از خرید همه جی راضیم غیر از خرید فرش هام! ۴ تا فرش از شهرفرش خریدم یعنی چون دیر شده بود ومجبور بودم فوری بخرم بدم نیست طرحش ولی اصلا بدلم نیس! کلا با حوصله بخر! مارک خوب بخر! ب قیمت نگاه نکن ب کیفیت نگاه کن! فکنم برای من ۱/۲۰۰ شده بود اون موقع کل جهازم ولی بگم خدایی ۵ سال هیچی نخریدم برای خونه وهمه چی شکرخدا دارم

یا خدا یخچال و چهار تا کالای دیگه با داماده.من خودم پدرم از داماد هیچی نگرفت.عروسی انچنانی هم نخواست ...

اینجا عرفش ۴تا کالا با داماده

حالا یه سریا۳تا یا ۵تاام میذارن

یخچال و لباسشویی و تلویزیون پای ثابتشه