2777
2789
عنوان

حرف زشت دیگران

272 بازدید | 18 پست

سلام ، پسر عمه من برای اولین بار هر چی از دهنش در اومد به من گفت با اینکه حق با من بود ..یه سری حرفا زد که تا حالا اونجوری با من حرف نزده بود... ولی من کوچیک ترین بی احترامی بهش نکردم حتی با این حرفایی که زد ...

نظرتون چیه؟ بی تفاوت باشم نسبت به حرفاش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا واسه چی ؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

چراباس پسرعمه‌ت‌بت حرف زشت‌وزننده بگه مگه کیه حتما خودت اجازه‌شو صادرکردی

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
چرا اون حرفهارو زد؟ قبل و بعدش مهمه

داستان داره . چند سال پیش اگه میخواست کارش عملی بشه تهدیدم میکرد میگفت اگه فلان کارو نکنی میرم به بابات میگم (ما اون موقع با هم دوست بودیم )منم چند سال پیش خر بودم از تهدیداش میترسیدم ..حالا چند روز پیش هی بهم زنگ زد من جوابشو ندادم چون میدم حتما فکری تو سرش داره میخواد اذیت کنه .پیام داد که چرا جواب نمیدی و این حرفا ... من بهش گفتم که "خوب میشناسمت دوباره چی از من میخوای که زنگ میزنی نکنه میخوای دوباره صدای منو ضبط کنی واسه تهدید بفرستی برای بابام " اینو که بهش گفتم شروع کرد هر چی از دهنش دراومد به من گفت ... اخه بچه ها شما قضاوت کنید . من پسر عمم رو خوب میشناسم همیشه کارش تهدید و اذیته تا به خواستش برسه . مخصوصا چند روز پیش قبل از اینکه زنگ بزنه پیام داده بود که یه خواسته لی ازم داشت منم انجام ندادم

حالا نظرتون چیه ؟ من اصلا جواب بی احترامی هاشو ندادم

چی گفت؟چرا گفت؟چطور گفت؟مهمه

داستان داره . چند سال پیش اگه میخواست کارش عملی بشه تهدیدم میکرد میگفت اگه فلان کارو نکنی میرم به بابات میگم (ما اون موقع با هم دوست بودیم )منم چند سال پیش خر بودم از تهدیداش میترسیدم ..حالا چند روز پیش هی بهم زنگ زد من جوابشو ندادم چون میدم حتما فکری تو سرش داره میخواد اذیت کنه .پیام داد که چرا جواب نمیدی و این حرفا ... من بهش گفتم که "خوب میشناسمت دوباره چی از من میخوای که زنگ میزنی نکنه میخوای دوباره صدای منو ضبط کنی واسه تهدید بفرستی برای بابام " اینو که بهش گفتم شروع کرد هر چی از دهنش دراومد به من گفت ... اخه بچه ها شما قضاوت کنید . من پسر عمم رو خوب میشناسم همیشه کارش تهدید و اذیته تا به خواستش برسه . مخصوصا چند روز پیش قبل از اینکه زنگ بزنه پیام داده بود که یه خواسته لی ازم داشت منم انجام ندادم

حالا نظرتون چیه ؟ من اصلا جواب بی احترامی هاشو ندادم