2777
2789
بفرما

عزیزم من گیتار خریدم ولی اصلا نتونستم اوکی بشم دستام کوچیکه اننگشتای بلندی هم ندارم حرکت انگشتام رو گیتار سختم بود. خلاصه گذاشتم کنار حالا دنبال اینم یک ساز دیگه یاد بگیرم به نظرت هنگ درام ساز خوبیه واسه یادگیری؟ شاغلم هستم زیاد وقت نمیکنم کلاس برم ساز آسونی هست؟

میشه راهنماییم کنی

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من گیتار خریدم ولی اصلا نتونستم اوکی بشم دستام کوچیکه اننگشتای بلندی هم ندارم حرکت انگشتام رو ...

راستش من ساز تخصیصیم هنگ درام بود خودم استاد موسیقی هستم به شدت رو هنگ درام کار کردم

به انگشت ربط نداره ولی دست باید به انتهای ساز برسه که فعک کنم حتما دستتون میرسه از این نگران نباش

در رابطه با سخت یا اسون بودن باید بگم که به چه شیوه ای آموزش میببنیی من به شکل اصولی اموزش دیدم و باید بگم نه خیلیییی اسونه نه خیلی سخت ولی هر سازی سختی خودشو داره

با عشق خواندم و با عشق نواختم با عشق دکتر شدم و با عشق برای روحم نواختم

بفرما

عزیزم من گیتار یاد میگرفتم ولی نتونستم اوکی بشم دستام کوچيکه انگشتای بلندی ندارم حرکت انگشتام سختم بود خلاصه گذاشتم کنار. الان میخخوام ساز دیگه یاد بگیرم. به نطرت هنگ درام ساز خوبیه برای من. شاغلم هستم زیاد وقت نمیکنم کلاس برم ساز آسونیه؟

.

ویولن آخه شنیدم ساز سختیه. همینه میخواستم بدونم که به حرکت انگشت نیاز داره هنگ درام یانه. مرسی عزیزم ...

اره دیگه اصل هنگ درام حرکت انگشته

خواهش میکنم

با عشق خواندم و با عشق نواختم با عشق دکتر شدم و با عشق برای روحم نواختم