2821
2789
عنوان

ساز هنگ درام

22 بازدید | 7 پست

کسی میزنه؟سوال دارم

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بفرما

عزیزم من گیتار خریدم ولی اصلا نتونستم اوکی بشم دستام کوچیکه اننگشتای بلندی هم ندارم حرکت انگشتام رو گیتار سختم بود. خلاصه گذاشتم کنار حالا دنبال اینم یک ساز دیگه یاد بگیرم به نظرت هنگ درام ساز خوبیه واسه یادگیری؟ شاغلم هستم زیاد وقت نمیکنم کلاس برم ساز آسونی هست؟

میشه راهنماییم کنی

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من گیتار خریدم ولی اصلا نتونستم اوکی بشم دستام کوچیکه اننگشتای بلندی هم ندارم حرکت انگشتام رو ...

راستش من ساز تخصیصیم هنگ درام بود خودم استاد موسیقی هستم به شدت رو هنگ درام کار کردم

به انگشت ربط نداره ولی دست باید به انتهای ساز برسه که فعک کنم حتما دستتون میرسه از این نگران نباش

در رابطه با سخت یا اسون بودن باید بگم که به چه شیوه ای آموزش میببنیی من به شکل اصولی اموزش دیدم و باید بگم نه خیلیییی اسونه نه خیلی سخت ولی هر سازی سختی خودشو داره

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

بفرما

عزیزم من گیتار یاد میگرفتم ولی نتونستم اوکی بشم دستام کوچيکه انگشتای بلندی ندارم حرکت انگشتام سختم بود خلاصه گذاشتم کنار. الان میخخوام ساز دیگه یاد بگیرم. به نطرت هنگ درام ساز خوبیه برای من. شاغلم هستم زیاد وقت نمیکنم کلاس برم ساز آسونیه؟

اگر دوست داشتی ویولن هم گزینع خوبیع

ویولن آخه شنیدم ساز سختیه. همینه میخواستم بدونم که به حرکت انگشت نیاز داره هنگ درام یانه. مرسی عزیزم.

ویولن آخه شنیدم ساز سختیه. همینه میخواستم بدونم که به حرکت انگشت نیاز داره هنگ درام یانه. مرسی عزیزم ...

اره دیگه اصل هنگ درام حرکت انگشته

خواهش میکنم

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️