2821
2789
عنوان

طلاق و جدایی

58 بازدید | 37 پست

چند ساله جدا از هم زندگی میکنیم و تو کارای اداری و قانونی هستیم و اینم بگم از سر لجبازی طلاق نمیده

من رفتم سر یه کاری مشغول به کار شدم البته هنوز دارم یاد میگیرم و هنرجو هستم

چند بار اومد اونجا با صاحب اونجا سر و صدا مرد تهدید کرد ک این زنو راه ندید اینجا یدون اجازه من داره میاد اینجا ک خداروشکر محلش ندادن و بلاک کردن

الان رفته شکایت منع اشتغال کرده 🫤🫤🫤🫤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو هم برو مهریه ت رو اجرا بگذار که جلوی حقوقش بسته بشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چرا طلاق نمیده؟مهریه رو بخشیدی یا نه؟میتواد نگهت داره دیگه وگرنه صدبار رفته بود با یکی دیگه تو این د ...

میخاد لجبازی کنه و اذیتم کنه

مهریه رو گذاشتم اجرا با این قانون گفتن هر ۱۸ ماه یک سکه😐

میدونم ک دوسم ندارع بعد من رفت با دخترای شهرمون خودم شنیدم و دیدم

گذاشتم اجرا کلا تو حساباش هیچی نداره همه خالی کرده

خب پس چرا طلاق نمیده عنتر ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

[QUOTE=414398275]خب پس چرا طلاق نمیده عنتر ؟[/سلام پسری که بهتون گفتم عاشقمه و همه چی تموم ومن به علت ارومی جواب رد دادم(خواستگار اولیه تاپیک قبل) امروز دیدمش من ی نیم نگاه انداختم وخنده مگرفت حقیقتش ی تبسم داشتم سریع چشمم از روش برداشتم اونم نگاه کرد ولی خیلی عادی و انگار عین خیالش نبود و روشو انوری کرد نظرتون؟

[QUOTE=414398124]مهریه ت چقدره که طلاق نمیده[/سلام پسری که بهتون گفتم عاشقمه و همه چی تموم ومن به علت ارومی جواب رد دادم(خواستگار اولیه تاپیک قبل) امروز دیدمش من ی نیم نگاه انداختم وخنده مگرفت حقیقتش ی تبسم داشتم سریع چشمم از روش برداشتم اونم نگاه کرد ولی خیلی عادی و انگار عین خیالش نبود و روشو انوری کرد نظرتون؟

خب پس چرا طلاق نمیده عنتر ؟

چون فقط میخاد اذیتم کنه 😐🥺

چند خانوم اونجا بودن میگفتن نگا چقد دوست داره پیگیرته ولی من ک میدونم ادمی رو اگر دوست داشته باشی اینجوری نمیکنی باهاش

موندم چیکار کنم با این شکایته

[QUOTE=414398124]مهریه ت چقدره که طلاق نمیده[/سلام پسری که بهتون گفتم عاشقمه و همه چی تموم ومن به عل ...

میبینه تو این تاپیک نوشته شوهرش میگه انقد بمون تا بپوسی؟؟ همچین پسری هم فردا این رفتارو میکنه. پسر باید برات بجنگه عاشقت باشه. ول کن برو یا پسر بهتر وقتتو تلف نکن