2821
2789
عنوان

رژیم سخت

25 بازدید | 5 پست

سلام من چند هفته ای رژیم گرفتم هرزمان ک شروع نمیکنم به رژیم گرفتن دچار یبوست شدید میشم الان با اینکه ول کردم ولی باز همراهمه راه حلی برای درمان این نوع یبوست کسی داره و اینکه لاکسی ژل مصرف میکنم آیا باعث تنبلی روده میشه دارویی هست باعث این موضوع نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یازده ساله لاکسی ژل مصرف میکردم دکترم گفت حتی تا آخر عمرتم بخوری مشکلی نداره به هرحال آب زیاد آلو خیس کرده غذاهاتو خوب بجو لبنیات شیرینی جات چیزای سرکه دار نخور گوگل بزنی میگه چی بخوری فقط سرخود رژیم نگیر اینا همه بعدا پا به سن بذاری اثر میکنه

باید کنار رژیمت غذاهایی بخوری که جلوی یبوست رو بگیرن و همینطور کم کالری باشن ،مثلا سالاد رو حتما مصرف کن ، بستگی به بدن خودت داره با چی راه میفته، من گوجه سبز و قهوه و سالاد و فلفل قرمزی که گاهی به غذام اضافه میکنم(البته قبلش مطمئن شو حساسیت نداری) و چند تا چیز دیگه باعث رفع مشکلم میشه ، اب ولرم هم تو طول روز حتما چن تا لیوان باید بخورم ،تحرک هم باید داشته باشی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋