2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من دوست داره ازدواج کنه اما خواستگار نداره به جز چند تا مرد زن دار!

من مرد زن دار جرات نداره خواستگاری کنه 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
من يبار نامزد داشتم پسش دادم بره بغل مامانش بعدشم ديگه درس عبرت شد برام همون بار اول يكيو ميبينم نصف ...

متولد چندی

اصلا نگرانِ ازدواج نباشيد،دير نشده،خواهرِ من متولد پنجاه و نُه هست،تازه بعد از ماه رمضون عروسيشه،شوهرشم از همه لحاظ عالي و موجه هست،ي پسرِ جوون و خوب.از خدا بخوايد توو هر سني كه ازدواج كرديد فقط ي مردِ واقعي نصيبتون بشه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
آدم خوب کم پیدامیشه.والا بمن چن مورد پیشنهاد دادن دخترمعرفی کنم.ترسیدم.خوب بشه میگن خودمون خوب بودیم ...

تو فامیل نمیشه کاری کرد ولی غریبه بود بهم برسونشون البته بگو خودتون همو بشناسید من کاره ای نیستم

آدم خوب کم پیدامیشه.والا بمن چن مورد پیشنهاد دادن دخترمعرفی کنم.ترسیدم.خوب بشه میگن خودمون خوب بودیم ...

شما فقط معرف باش دیگه بقیه کارا رو بسپار به خودشون تا خوب همو بشناسن بگو من هیچ شناختی از دو طرف ندارم

فکر می کنی برای ازدواج هنوز وقت هست یا دیر شده؟البته منم مجردم و دهه شصتی

عزيزم دايي من ٤٢ سالش بود تازه ازدواج كرد زن داييم ٣٨ سالش بود، يعني ابروي خاندانو برد داييم با زن ذليل بودنش😂😂😂😂