2821
2789
عنوان

لعنت به درد

182 بازدید | 24 پست

ع یه طرف حساسیت فصلی ع یه طرف قلب درد شدیددددد این وسط پریود هم شی😭😭😭😭😭دارم میمیرم ع درد نمیشه خوابید تعطیل هم هست نمیتونم دکتر برم بیمارستان هم ارام بخش موقت اثر نداره🙂💔اگه راه کاری دارید درد آخری کم شه بگید حداقل یکم بخوابم

کیسه اب گرم

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژلوفن بخور یا شیاف دیکلوفناک بذار(اگه حساسیت نداری)

ژلوفن با ناپرکسون خوردم اصلا هیچ تاثیری نداره😭تاحالا شیاف نزاشتم نمیدونم حساسیت داره نداره اونی که تو یخچالهدفاسده یا نه🙂😂

باورت میشه هیچ تغییری نداره 😭🙂

تاثیر فوری نداره

ولی گرما جریان خون رو بهبود میده و پروستاگلاندین ها سریع تر از محل دور میشن.

بابونه هم خوبه دم کنی غلیظ باشه

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

تاثیر فوری نداره ولی گرما جریان خون رو بهبود میده و پروستاگلاندین ها سریع تر از محل دور میشن. بابونه ...

ع ۱۲ ۱ شب خوردم دیگه فعلا دردیو کم نکرد

مرسی عزیزم دلم ببینم پیدا میکنم بابونه❤️

ع ۱۲ ۱ شب خوردم دیگه فعلا دردیو کم نکردمرسی عزیزم دلم ببینم پیدا میکنم بابونه❤️

چی خوردی؟

بابونه رو بزاری بجوشه خوبه

ژلوفن هم که دوستان گفتن مؤثره.

کمرت هم ببندی گرم بشه و چند لیوان آب جوش نبات بخوری اثر داره