2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دل پری داری ازش چرا

چون انسان نیست شیطانه شیطان...

اصلا انگار نه انگار که مثلا ارتوپده

تشخیص اشتباه میده

عملاش چه خودش انجام بده چه از بیهوشی طرف سو استفاده کنه عمل بده دست رزیدنت نتیجه هاش داغونه

اندازه خون پدرش از مردم زیرمیزی میگیره میاد اداره تعزیرات حکومتی با پررویی تمام به دروغ میگه هیچ مولی توی مطب بابت زیرمیزی دریافت نشده

یا زیرمیزی نقدی میگیرند یا به صورت کارت هدیه یا شما ه کارت یکی غیر اسم خودش میده که خودش گیر نیفته ولی همه میشنلسنش چه آدم پست فطرت خدا نشناسی هست انشالله خدا جوری بزنه پس کمرش که تا آخر عمرش خانه نشین بشه

مافیا داره لامذهب همه جا پارتی داره

ببین بیرون اداره کمیسیون هم وقتایی که جلسات شکایت داره میره تلفنی بایکی صحبت میکنه و هماهنگ میکنه که مبادا گیر بیفته

یکی هم به اسم قمی هست به شاکی ها زنگ میزنه میگه شکایت پس نگیرید براتون بد میشه

زیرمیزی میگیره روی هزینا بیمارستان و وسایل سفارشی از داروخانه باز پول اضافی میگیره

عملا اینجور بهت بگم داره با جان و سلامتی ادما بازی میکنه و سر سوزن وجدان و انسانیت نداره به ادما دیدگاه مشتری داره

تجارت میکنه تا طبابت ..

فیزیوتراپی هم که تحت نظر خودش کار میکنه چند برابر تعرفه تعیین شده میگیرند کلا خودش و تیمش حرام خور بی وجدانی هستند که دومی ندارند انشالله به حق خدایی که خودش شاهد همه چی هست تقاص کاراشون به بدترین شکل ممکن به خودشون برگدونه

چون انسان نیست شیطانه شیطان... اصلا انگار نه انگار که مثلا ارتوپده تشخیص اشتباه میده عملاش چه خودش ...

احتمالا ازش اسیب دیدی

کاش قبلش یک تحقیق میکردی راجبش

و

متاسفانه بیشتر جاها رابطع ای هست و خیلی ها مثل تو گرفتار میشن و بع حقشون نمیرسن

احتمالا ازش اسیب دیدیکاش قبلش یک تحقیق میکردی راجبشومتاسفانه بیشتر جاها رابطع ای هست و خیلی ها مثل ت ...

اره متاسفانه همه جا داره روی رابطه میچرخه تا ضابطه...

ببین بحث تحقیق نیست این بی وجدان کلی نردم تیغ میزنه که بیشترش صرف تبلیغات کنه

وقتی چنین ادمی بالای پنجاه تا شاکی داره یک بار باهاش جدی برخورد بشه حالش بگیرند دیگه مردم توی دامش نمیفتند

این اداره جات ها اداره نیست که فقط بلدند بیاند و برند و حرام خوری کنند و به پشت مردم بی گناه که در حقشون ظلم شده بخندند خدا همشون لعنت کنه انشالله سر خودشون بیاد بفهمند که ناحقی یعنی چی...

بالاخره این قضیه طاهری اعظم هم باید رسانه ای بشه و به قوه قضائیه کشانده بشه اینجوری فایده نداره که روز به روز مردم بیشتر توی دام این پست فطرت بیفتند و اداره جات ها هم در کنارش حرام خوری کنند

تازه مردم خودشونم خیلی متوجه خوب و بد چیزی نمیشند عقلشون به چشمشونه فکر میکنند دورش شلوغه خبریه دیگه نمیدونند مگس ها دور اشغال زیادند یک چیز طبیعیه...

حتی کسی که باهاش عمل داشته تعریف اینو کرد و قصد عمل اون یکی پا هم باهاش داشت که وقتی منو متوجهش کردم که اصلا این دکتری نیست که تشخیص درست بده بعد چهار سال فهمید که عمل خودش خراب دراورده و حالا که پیگیر شد فهمید اره ای وای پاش خراب شده و اصلا مشکل دیگه ای داشته و اشتباه تشخیص داده و بیخودی پاش شکسته و حالا بهممیگفت نجاتم دادی وگرنه اون یکی پام هم به فنا رفته بود و خودشم رفت پیجش و واتساپمنشی هاش و... که اطلاع رسانی کنه طرف از همه جا بلاک کردند و اصلا جواب مریضشون ندادند اما قبلش ببین انقدر این منشی ها زنگ میزنند که طرف بره تندی زیرمیزی اینا بده

اصلا یک وضعیه افتضاح این باید هر جوریه جلوی این خطاهاش گرفته بشه معلومنیست چند تا دیگه باید ناقصی باید به بار بیاره تا اداره جات های بی وجدان جلوی این مافیا بگیرند معلومنیست حرام خور به کدامپریز برق وصله که اینجوری خرش میره هر کی جای این بود تاحالا پروانه مزشکیش باطل شده بود

اره متاسفانه همه جا داره روی رابطه میچرخه تا ضابطه...ببین بحث تحقیق نیست این بی وجدان کلی نردم تیغ ...

متاسفانه سیستم همینه

راحت حق ادمهای مظلوم و عادی میخورن کوچکترین وجدانی هم ندارن

درکت میکنم امیدوارم مشکل تو قابل حل باشه

واقعا ناراحت شدم بخوای وکیلم بگیری کلی باید پول بدی

متاسفانه سیستم همینه راحت حق ادمهای مظلوم و عادی میخورن کوچکترین وجدانی هم ندارندرکت میکنم امیدوارم ...

ممنونم لطف داری

نه نیازی به وکیل نیست وکیل ها هم دزدتر از دکترا ...

همه چیز مشخصه مدرک اثبات هست یعنی برای همه کسانی که این طاهری اعظم واسشون گند زده مدرک هست اداره جات ها حرام خور شدند نمیتونند جلوی این پست فطرت وایسند از کره زمین شوتش کنند بیرون ...هر اداره ای ببینی این بی وجدان آدم داره لعنت به همشون دچار عذاب الهی بشند انشالله.

ولی خدا بزرگه صبرش زیاده اما به وقتش تقاصش پس میده ظالم به ظلم خویش دیر یا زود گرفتار میشود شک نکن اینم الان چشمش و عقلش کور پول های ۳۰۰ میلیون زیرمیزی شده که داره مردم تیغ میزنه مردم هم که زود متوجه نمیشند میگم که مثلا یکیشون بعد چهارسال تازه فهمید که در حق اونم ظلم شده ...

یکی از کارکنان اداره گفت که همچین ادمایی که انقدر ظلم میکنند و به مادیات وابسته اند بین زمین و آسمان معلق میمونند طاهری اعظم هم از همون دسته هاست

حتی میگفت یک ارتوپدی بوده هوس پول زیرمیزیش بوده از طرف ۳۰۰ میلیون گرفته به طرف گفته تو که دیابت داری پات باید قطع بشه وگرنه فلان میشه و ... بعدا پای طرف قطع میکنه و اون شخص بعدا متوجه میشه که پاش نباید قطع میشده اصلا قند به پاش نزده بوده ک

خلاصه شاکی میشه و شکایت میکنه گفت اون ارتوپد اومد خودش،گردن گرفت گفت من طمع اون ۳۰۰ میلیون کردم و خودم میدونم نباید ماش قطع میکردم بعد این اتفاق یهو دچار سرطان خون شدم حالا واسه درمانش میرم آلمان پیش مسرم اونجا شیمی درمانی میکنم و گفت اون ۳۰۰ میلیون طرف بهش پس داد

اما چه فایده؟

نه اون ۳۰۰ میلیون واسه طرف پا میشه نه اون دکتر تاجره سرطانش درمان میشه هم خودش بدبخت کرد هم از بی علمی طرف سواستفاده کرد و در حقش ظلم کرد

واقعا چه قدر بعضی از ادما میتونند تا این حد کثیف باشند که به اسم شغل شریف دکتری و طبابت اینجوری سر مردم بلا بیارند

دکترا دیگه وجدان و شرافت و انسانیت گذاشتند زیر پا

اکثرا هم پشتوانه و حامی دارند هر کاری میکنند ترسی از گیر افتادن ندارند این وسط خدا باید جوابشون بده به بلایی دچارشون کنه که نه راه پیش نه راه پس داشته باشند

ممنونم لطف دارینه نیازی به وکیل نیست وکیل ها هم دزدتر از دکترا ...همه چیز مشخصه مدرک اثبات هست یعنی ...

الهی 😔😔

شنیده بودم نظام پزشکی و خیلی جاها پشت دکتران و راحت حق بیمار پایمال میکنند

خودت برای چی رفتی پیشش