2821
2789
از اون فسقلای وزه ای 😅 درست میشی

🤣🤣🤣🤣🤣فسقل وزه چیه

مامان س تا بچم

عمر حضرت نوح رو دارم

فقط کشتی و ملوان ندارم

خجالت بکش🤣🤣🤣🤣

این انسان بودن هم خیلی داستان داره،کاش ابری،گلی،درختی،چیزی بودیم🥴🤧

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یادم چند سال پیش اگه قهر کنه بیشتر از ۳روز طول نمیکشه اونم تو خونه حتی خودش مقصر خودم کوتاه میام

انشالله درست شه ولی مال من فکرمیکنم خیلی دلش سنگه کاش مثل تو دلتنگ میشد زنگ میزد ت.ف ب روش بیاد

[QUOTE=414384934]🤣🤣🤣🤣🤣فسقل وزه چیه مامان س تا بچم عمر حضرت نوح رو دارم فقط کشتی و ملوان ندارم خجالت بکش🤣 ...[/QUOT

بهت نمیاد خوب حفظ کردی روحیه رو ایول 😅

آدمی عجیب است، آگاهانه برای خود وابستگی به وجود میآورد و سپس از آنها رنج میبرد

عزیزمالان س ماهه از همسرت جدایی ینی؟

اره انقدم زورم میاد چون عاشقم بودبدجور از همون اول مادرش راضی نبود میخاس پسرش دختربرادرشو بگیره آخرم همین شوهرم تحدیدکرد خودشو میکشه ک اومدن خاستگاری الان میبینی آبجی ۳ ماهه خونه پدرمم کلا قیدمو زد میگه هرچی مادرم بگه دلمم پیششه بسوزه این دل

[QUOTE=414384934]🤣🤣🤣🤣🤣فسقل وزه چیه مامان س تا بچم عمر حضرت نوح رو دارم فقط کشتی و ملوان ندارم خ ...

میگم عمرت برفناس گوش نمیکنی

اره انقدم زورم میاد چون عاشقم بودبدجور از همون اول مادرش راضی نبود میخاس پسرش دختربرادرشو بگیره آخرم ...

الهی😭😭😭😭

ناراحت نشیااا خدااز خودش و ننش نگذره

تو ک نمیتونستی از ننت دل بکنی غلط کردی دخترمردمو ب بازی گرفتی کثافت

اره انقدم زورم میاد چون عاشقم بودبدجور از همون اول مادرش راضی نبود میخاس پسرش دختربرادرشو بگیره آخرم ...

مادر شوهرا خیلی دخالت مکنند

مهم انسانیت داشته باشی 

الهی😭😭😭😭ناراحت نشیااا خدااز خودش و ننش نگذرهتو ک نمیتونستی از ننت دل بکنی غلط کردی دخترمردمو ب ب ...

زبون مادرشم درازه حریف زبونش نمیشم بهش گفتم دل من بازی بود مگه من آدم نیستم اگه نمیخاستی کاش تو دوران دوستی میرفتی ن الان ک اسمت تو شناسناممه 🙂 آخ چه عذابی میکشم

برو بخاب دیگه داری دری وری میبافی بچه🤣🥴

از تو بزرگترم خوابم میاد صبحم باید سیصد کیلومترو رانندگی کنم صب کن 😅🤦♂️

آدمی عجیب است، آگاهانه برای خود وابستگی به وجود میآورد و سپس از آنها رنج میبرد