2821
2789
عنوان

پدرم

68 بازدید | 4 پست

با اینکه یک سال نشده از مرگش حس میکنم کنارمه حتی گاهی وقتا باهاش حرف میزنم و صدای خنده هاش و تحلیل هایی که درمورد منچسترسیتی میکرد تو گوشه

حتی یکبار توهم زدم و داشتم دخترمو میدادم دستش که نزدیک بود بندازمش چیکار کنم پدرمو خیلی دوست دارم ولی میترسم از اینکه پیشمه تو توهمش غرق بشم و به خودم و خانوادم آسیب بزنم پدرم همیشه حامی من بود و همیشه بهم قوت قلب میداد حتی با اینکه ناخواسته باردار شده بودم در بارداری اولم حمایتم کرد و زمانی که اوایل ازدواجم شوهرم منو کتک میزد اون جلوشو گرفت و کاری باهاش کرد که شوهرم هر وقت اسم پدرمو میشنوه ناراحت میشه بخاطر خوب بودنش چیکار کنم که دیگه نبینمش

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحالت من آرزومه پدرمو ببینم حتی توی توهم .خدابیامرز پدرت .

خدا رحمت کنه همه ی پدران آسمانی 😭😭

بابا دلم برات یه ذره شده دلم میخواد یه لحظه ببینمت .حتی میایی به خوابم اما من هیچی یادم نمیاد از خوابم فقط میدونم دیدمت توی خواب😭😭

خوشبحالت من آرزومه پدرمو ببینم حتی توی توهم .خدابیامرز پدرت .خدا رحمت کنه همه ی پدران آسمانی 😭😭باب ...

خدا رحمتش کنه گلم واقعا خیلی سخته من پدرم فوت شد میخواستم همون اول خودکشی کنم ولی نتونستم بخاطر بچه ای که تو شکمم دارم سر مراسم یادمه بیهوش شده بودم سر درد و غمی که تو گلوم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتش کنه گلم واقعا خیلی سخته من پدرم فوت شد میخواستم همون اول خودکشی کنم ولی نتونستم بخاطر بچه ...

وصف ناشدنی این غم.خدا بهت صبر بده. عزیزم فقط با این فکر خودتو آروم کن که مرگ واسه همه هست.

پدرم همیشه میگفت من اگه رفتم ناراحت نشید ممکنه طول بکشه ولی شمام به من میپیوندید و میایید پیش من ناراحتی و گریه نکنید فایده نداره. الان فقط یاد حرفاش میوفتم آروم میشم و خیلی دوست دارم روز مرگم فرا برسه .منم دعا میکردم که زودتر مرگم اتفاق بیوفته ولی چون بچه کوچیک دارم نمیخوام بمیرم تا یه کم بزرگ میشه. شمام اینقد خودتو اذیت نکن فایده نداره روح پدرتو عذاب نده

وصف ناشدنی این غم.خدا بهت صبر بده. عزیزم فقط با این فکر خودتو آروم کن که مرگ واسه همه هست.پدرم همیشه ...

سال بعد دی ماه که برم انگلیس سر بازی منچسترسیتی میخوام یه عکس رو که با پدرم تو نوزادی گرفتم رو تکرار کنم بچه بودم پدرم منو رو کولش گذاشته بود و داخل استادیوم منچسترسیتی وقت دیدن بازی مامانم ازمون عکس گرفت اون عکس همیشه با منه

فقط مشکلش اینجاست که مجبورم دونه دونه بچه هامو بزارم رو کولم

پدرم همیشه هوادار سرسخت منچسترسیتی بود عاشق این تیم بود آخرش هم بخاطر همین تیم جون داد و از شدت ناراحتی سر باخت و افت تیم سکته قلبی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40