2821
2789
عنوان

دخترمم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست
شوهرم۱۸۰ خودم۱۶۴

نسبتا قدش خوب میشه جای نگرانی نیست من خودم از شوهرت هفت سانت بیشترم مادرمم چهار سانت شوهرم خودش چند سانت از من بیشتره پس منطقیش اینه که قد بچه هام بلند بشن ولی قد شما نسبی بچتون قدش خوب میشه مخصوصا اگه به پدرش بره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اصلا غذا نمیخورد قدش سر نموداره ولی وزنش خوب شدبردم دکتر آرژنین بهش دادبچه ها یهو بزرگ میشن عجله ...

وایخدا میگدرحدبچهیسالس درحالی ک ۱۷ماهشه😭😭

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نسبتا قدش خوب میشه جای نگرانی نیست من خودم از شوهرت هفت سانت بیشترم مادرمم چهار سانت شوهرم خودش چند ...

جدی یعنی زیر ۱۶۰نمیشه؟

عمش خیلی کوتاهه عموشم...

وایییی استرس دارم

من پدرم حدود۱۸۸ هس مادرم شاید۱۵۸خودم شدم۱۶۴ابجیمم ۶۵ میگم طبق این باید بچم بالای۱۶۴بشه ترسم اینه ب عمش بره

جدی یعنی زیر ۱۶۰نمیشه؟عمش خیلی کوتاهه عموشم...وایییی استرس دارممن پدرم حدود۱۸۸ هس مادرم شاید۱۵۸خودم ...

امیدوارم نشه ولی برای اطمینان از سن کودکی بهش شربت رشد قد رو بدین تا 15 سالگی شربت رو بهش بدین از 15 سالگی به بعد خوردن قرصهای زینک باید شروع کنه برای رشد

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم نشه ولی برای اطمینان از سن کودکی بهش شربت رشد قد رو بدین تا 15 سالگی شربت رو بهش بدین از 15 ...

امشب دکتر بهش نئوزینک داد و یه قرصی ک اسمشودقت نکردم ریختم توشربت نمدونم ببرمس غدد یانه همین دکتراطفال خوبع

مطمئن باشمن به خاطر وزن بچم نی نیسایت عضو شدم برو اولین تاپیکامو ببین

پناااه برخدااااا بابا دخترم بدمیااومد قدش۵۳بود نمیدونم چرااا خوب رشدنکرده این مدت باش گلم