2821
2789
عنوان

همسرم

207 بازدید | 22 پست

خانما همسرم از دیروز اعصابش خرابه منم امروز حالم بد بود ی شهر دیگ اس اون بهش زنگ زدم گفتم حالم خوب نیس گف حالا چیکا کنم منم قهر کردم بنظرتون خوب کردم؟؟؟

بعد ؛ از ظهر تا ۱۰ شب بهم زنگ نزد میگ سرکار بودم اینو ک راس میگ ولی میتونست ۵ دیقع بهم زنگ بزنه چیکار کنم ک بفهمه کارش اشتباه بودهههه🫤

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جات بودم ناراحت میشدم .ولی میگذشتم ارزش نداره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

مردا خیلی این روزا گناه دارن فشار اقتصادی خیلی بهشون فشار میاره تواین روزا بجای لجبازی و دلخوری حامی ...

بله گلی میدونم درکش میکنم ولی من حالم روحیم اصلا خوب نبود نیاز داشتم یکم صحبت کنه باهام میدونی چی میگم🫠

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ببخشید ولی خیلی لوسی

ولی اولین کسی هستی ک بهم میگی لوس خوشحالم کردی بخدا😂

خب اگ همسرتون این چن ساعت خبری ازتون نمیگرف ناراحت نمیشدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ولی اولین کسی هستی ک بهم میگی لوس خوشحالم کردی بخدا😂خب اگ همسرتون این چن ساعت خبری ازتون نمیگرف نار ...

نه چون ما چیزی به اسم قهر نداریم

همون لحظه درمورد مشکلم صحبت میکنم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چیکار کنیم که تو بفهمی کارت اشتباه بوده؟اونم یه آدمه زیر فشار عصبی نه ربات قربون صدقه رفتنت

گلی منم انتظار ندارم اینجوری ک ... ولی خب یکم درک شدن میخاستم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

بله گلی میدونم درکش میکنم ولی من حالم روحیم اصلا خوب نبود نیاز داشتم یکم صحبت کنه باهام میدونی چی م ...

ببین شوهر منم رانندس شاید اصلا یه روز کامل وقت نکنه حتی زنگ بزنه ولی من دارم میبینم یا سرکاره یاخونه پیش من...مردی که کلا یا سرکاره یا پیش زنش چرا باید ازش گلگی کنی بعدشم یه سری مردا ذاتا محبت کلامی بلد نیستن باید انقد بگییی تایاد بگیرن...من انقدر به شوهرم گفتم عشقمم عزیزممم یا مثلا دوستت دارم تا اونم یادگرفته

:) اهوم منم چنباری بخشیدم ولی میگم دیگ تکرار نشه

پشت گوشی نمیشه اومد اروم رودرو حرف بزن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه چون ما چیزی به اسم قهر نداریمهمون لحظه درمورد مشکلم صحبت میکنم

سرسنگینم نمیشی باهاش یعنی ؟؟

م قهرم همون سرسنگین رفتار کردن باهاشه

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ببین شوهر منم رانندس شاید اصلا یه روز کامل وقت نکنه حتی زنگ بزنه ولی من دارم میبینم یا سرکاره یاخونه ...

منم اینارو مبینیم قید همه چیزو میزنه بمونه پیشم و زندگیش شده سرکار رفتن و پیش من موندن

ولی خب زنم بعضی وقتا توجه میخاد مخصوصا وقتی روح و روانش بهم ریخته

الانم اومده خونه هیچی نگف گفتم ی زنگ نزدی حالمو بپرسیاا گف سرکار بودم ظهرم خونه فلانی بودم نمدونم چی درست کردم براش گفتم خب اون موقع ۵ دیقع برام وقت میزاشتی:)

اللهم عجل لولیک الفرج🌱