2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 108 پست
شنبه چه ازمایشتون مثبت بود چه منفی حتما وقت بگیرید برید پیش یه دکتر خوب اگه باردار باشید که خیلی بهت ...

خب مگه نمیگن کسایی که تو اقدامن همینجوری تنظیمشون بهم میخوره؟یعنی مشکلی هست که این اتفاق میوفته؟؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
اره بهترین راهش اینه صبر کنین ۱۰ الی ۱۴ روز بعد ازمایش بتا بدید 

مرسی عزیزم الان تست وایتکس انجام دادم اول وایتکس کم ریختم یکم کف سفیدکرد دوباره وایتکس اضاف کردم لیوان پرکف شد ولی چون بوی وایتکس خیلی تندبود سریع ریختم بیرون بنظرت حاملم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم الان تست وایتکس انجام دادم اول وایتکس کم ریختم یکم کف سفیدکرد دوباره وایتکس اضاف کردم لیو ...

با دامستوس نمیشه؟؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
اخه خیلی هارو دیدم که بی بی منفی بوده براشون فقط ازمایش مثبت شده 

من عادت میشدم 2 ماهه هم باردار بودم.بی بی چکم منفی بود.ولی آز مثبت شد.عقبم نیفتاده بود.هنوز چند روز داشتم تا عادت ماه بدم رو بشم.ک ب خواسته شسوهرم رفتم آز دادم ک بتا 480 بود

مرسی عزیزم الان تست وایتکس انجام دادم اول وایتکس کم ریختم یکم کف سفیدکرد دوباره وایتکس اضاف کردم لیو ...

باید صبر میکردی ببینی کف میخوابه یا میمونه خوب دهن و دماغتو با شال میبستی

باید صبر میکردی ببینی کف میخوابه یا میمونه خوب دهن و دماغتو با شال میبستی

لیوان پرکف شد یکمش بیرون هم ریخت خیلی بوی وایتکس تندوتیزبود چشمامم سوخت ریختم بیرون حالاحاملم یانه که اینجوری شد؟

لیوان پرکف شد یکمش بیرون هم ریخت خیلی بوی وایتکس تندوتیزبود چشمامم سوخت ریختم بیرون حالاحاملم یانه ک ...

یه بار دیگه امتحان کن در هر دو صورت مثبت و منفی کف میکنه اما اگر کف نمونه و بره پایین منفیه اخه تو نزاشتی بمونه زود ریختی دور من از کجا بدونم برو دوباره امتحان کن بیا

چنددقیقه بایدکف بمونه که مثبت باشه؟

تا نریزی دور میمونه عکس لیوان منو دیدی اصلا کفش نمیخوابید تو برو الان امتحان کن بیا زیاد وایتکس نریز یهو سر بره به اندازه بریز .من که مشکوکم به بارداری امتحان کردم کفش نخوابید دو تا از دوستام که باردار نبودن همون جا امتحان کردن سریع کف خوابید رفت پایین مثل دلستر حباب میزد تو برو انجام بده ببینیم مال تو چجوریه

تا نریزی دور میمونه عکس لیوان منو دیدی اصلا کفش نمیخوابید تو برو الان امتحان کن بیا زیاد وایتکس نریز ...

مال توتاکی کف نخوابیدگلم؟

شرمنده عزیزم تا الان شوهرم بودنیومدم سایت الان میخام برم انجام بدم 

مال توتاکی کف نخوابیدگلم؟ شرمنده عزیزم تا الان شوهرم بودنیومدم سایت الان میخام برم انجام بدم 

برای من نخوابید نه مونده بود روش تا ۲۰ دقیقه یا شایدم بیشتر منفی باشه سریع میخوابه کفش انجام دادی بیا بهم بگو عکسشو برام بزار منتظرتم

برای من نخوابید نه مونده بود روش تا ۲۰ دقیقه یا شایدم بیشتر منفی باشه سریع میخوابه کفش انجام دادی بی ...

انجام دادم گلم تقریبا1دقیقه کف موندروش بعدش خوابیدیعنی حامله نیستم؟😓😢