نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 108 پست خانم های محترم شما بعد از چند وقت عقب افتادن بی بی چکتون مثبت شد و چه علاعمی داشتین؟کسی بوده ۱۴یا۲۰روز بعد از عقب افتادن تازه نشان داده باشه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/10 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران٩٩ عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 4461 هفته ی دیگه اول وقت برو آزمایش تیتر بتا بده عصر هم برو دکتر خودتو بسپار به روزگار انشاالله بهترین ها برات رقم بخورهباید وارد این گود بشی تا خارج از گودی فقط استرس میمونه براتپناه بر خدااگه دوست داری درخواست دوستیمو قبول کن تا باهم باشیم
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 اره اون اولاش معمولا کسی علامتی نداره پس اینکه میگن تکرر ادرار کمر درد سینه های حساس مگه علامتش نیست؟؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
mehrimah107 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 52 بله مال من حدود ۲ تا ۳ هفته طول کشید تا فهمیدم باردارم هفته ی اول که پریود نشدم ازمایش دادم م ... کاش مال منم اینطور باشه
تنها8172 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 505 بچه هاپریودمنم عقب افتاده5روزه روزموعدم چندقطره خیلی کوچیک لک قهوه ای دیدم واسه اینکه پریودم بازبشه5لیوان بزرگ عرق فراسیون خوردم ولی اصلابازنشد وقتی کارسنگین میکنم یاخودموخم میکنم کمرم دردمیگیره وقتی ازخواب پامشیم پاهام بشدت دردمیگیره بعدچنددقیقه خوب میشه راستی دلدردهم میگیرم وقتی بیدار میشم بعدش خوب میشه دردپاودلم.دوروزبعدپریود2تاتست زدم منفی شد😢احساس گرگرفتگی درطول روزهم دارم😥
1997_raha عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 468 اااااا چطور میشه واسه بعضی ها اینقد دیر نشون میده منم دلم میخاد باردار باشم ان شاالله هستین بنظرم اگر به دکتر دسترسی ندارین شماره یکی از این ماماها که تلفنی جواب میدن و از اینترنت بردارین دقیق براتون توضیح میدن کی ازمایش بدین که معلوم بشه باردارین
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 هفته ی دیگه اول وقت برو آزمایش تیتر بتا بده عصر هم برو دکتر خودتو بسپار به روزگار انشا ... حتما عزیزم ممنونم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
تنها8172 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 505 یه درادی خفیف مثل درد پریود که همش فک میکردم دارم پریود میشم یعنی دلدرد؟
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 ان شاالله هستین بنظرم اگر به دکتر دسترسی ندارین شماره یکی از این ماماها که تلفنی جواب میدن و از اینت ... دکتر دسترسی دارم فقط میترسم بخوره تو ذوقم برم ازمایش بدم بعد پریود شم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 یعنی دلدرد؟ من الان اینجوریم بعد یهو داغ میکنم وحشتناک گرمم میشه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
1997_raha عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 468 پس اینکه میگن تکرر ادرار کمر درد سینه های حساس مگه علامتش نیست؟؟ راستش من هیچ کدومو نداشتم فقط الان که دوستمون گفت یادم افتاد دل درد کمر درد مثل قبل پریود داشتم فکر میکردم میخوام پریود شم
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 بچه هاپریودمنم عقب افتاده5روزه روزموعدم چندقطره خیلی کوچیک لک قهوه ای دیدم واسه اینکه پریودم بازبشه5 ... منم اینجوریم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
تنها8172 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 505 من الان اینجوریم بعد یهو داغ میکنم وحشتناک گرمم میشه منم همینجوریم یعنی حاملم؟پست گذاشتم بخون عزیزم
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 راستش من هیچ کدومو نداشتم فقط الان که دوستمون گفت یادم افتاد دل درد کمر درد مثل قبل پریود داشتم فکر ... کاش هرکی میخاد به همین روز وماه عزیز خدا بهش بچه بده خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏