نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 108 پست خانم های محترم شما بعد از چند وقت عقب افتادن بی بی چکتون مثبت شد و چه علاعمی داشتین؟کسی بوده ۱۴یا۲۰روز بعد از عقب افتادن تازه نشان داده باشه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/10 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sismooni_arina عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 206 منم الان ۱۱روزه عقب انداختم خیلیم استرس دارم بی بی هم میزارم همش منفیه چند روزم صبرکن،بعد برو آزمایش،یه ساعته جواب میدن آزمایشگاه های مجهز،دوست داری باردار باشی؟؟
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 بله مال من حدود ۲ تا ۳ هفته طول کشید تا فهمیدم باردارم هفته ی اول که پریود نشدم ازمایش دادم م ... بی بی چک چی منفی بود واسه شما هم؟؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
باران٩٩ عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 4461 یعنی مطمعن بودی که بارداری؟؟چه علاعمی داشتی عزیزم؟ من قبلش سه بار سقط داشتم پس استرس خیلی شدید داشتم که الان باردارم یا نه و میترسیدم تست بدم باردار باشم و دوباره مشکلاتم شروع بشهعلائم هم مثل پریودی بود البته یه روز بود یه روز نه
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 چند روزم صبرکن،بعد برو آزمایش،یه ساعته جواب میدن آزمایشگاه های مجهز،دوست داری باردار باشی؟؟ اره خیلی دوس دارم ماه دومه اقدام میکنم به هر دری میزنم و هر علاعمی که باردار باشم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ازاده۱۹۸۶ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 983 منم الان ۱۱روزه عقب انداختم خیلیم استرس دارم بی بی هم میزارم همش منفیه خب برای اطمینان یه ازمایش بده . عقب افتادن پریود هزار تا دلیل میتونه داشته باشه ، ورزش ، کاهش وزن ، افزایش وزن و مهمتر از همه استرس مامان النا و آیرین «
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من قبلش سه بار سقط داشتم پس استرس خیلی شدید داشتم که الان باردارم یا نه و میترسیدم تست بدم باردار با ... ای خدا من الان اینجوریم دقیق اینقد فکرو خیال میکنمو استرس دارم مثل شما یروز درد پریودی دارم استرس میگیرم میگم الان میشم یروزم اصلا انگار نه انگار خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
تنها8172 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 505 من هیچ علامتی هم نداشتم حتی یدونه علامتم نداشتی مثل کمردرد یادلدرد؟
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من هیچ علامتی هم نداشتم یعنی فقط عقب انداختینو رفتین واسه ازمایش؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
1997_raha عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 468 بی بی چک چی منفی بود واسه شما هم؟؟ راستش من بی بی چک استفاده نکردم اولش فقط چند روز مونده به ازمایش دوم استفاده کردم که مثبت چیزی حدود ۱۵ تا ۲۰ روز بعد موعد پریود
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 خب برای اطمینان یه ازمایش بده . عقب افتادن پریود هزار تا دلیل میتونه داشته باشه ، ورزش ، کاهش ... من فعلا استرسشو دارم گفتم تا شنبه صبر کنم که نخوره تو ذوقم اگه نشدم برم واسه ازمایش خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
1997_raha عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 468 یعنی فقط عقب انداختینو رفتین واسه ازمایش؟ اره اون اولاش معمولا کسی علامتی نداره
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 راستش من بی بی چک استفاده نکردم اولش فقط چند روز مونده به ازمایش دوم استفاده کردم که مثبت چیزی حدود ... اااااا چطور میشه واسه بعضی ها اینقد دیر نشون میده منم دلم میخاد باردار باشم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
1997_raha عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 468 حتی یدونه علامتم نداشتی مثل کمردرد یادلدرد؟ یه درادی خفیف مثل درد پریود که همش فک میکردم دارم پریود میشم