2789
عنوان

دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم واژینیسموسه متاسفانه

مشکل خاصی که نیست عزیزم.با تمرینات ورزشی هم میتونه اوکی تر بشه

من اگه بخوام پرونده بارداریمو برات باز کنم که اشکت در میاد.هم خودم هم شوهرم مشکل داشتیم با ای وی اف باردار شدم بعد ۵ سال.بچمم۳۳ هفته دنیا اومد یکماه بستری و...... سرتو درد نیارم.خلاصه خدا بخواد میشه.جای انرژی منفی یه کم به خودت امیدواری بده.ورزش کن خودتونو تقویت کن شکمتو با روغن سیاهدونه چرب کن.بادکش رحم کن من همه اینا رو انجام میدادم و خیلی چیزای دیگه

سردیجات حذف کن

گرمیجات بخور

کاربری قبلیم پرید🥲

مشکل خاصی که نیست عزیزم.با تمرینات ورزشی هم میتونه اوکی تر بشهمن اگه بخوام پرونده بارداریمو برات باز ...

قربونت برم که بهم انگیزه دادی

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

الهیییی اون اتفاق قشنگه که سال ها براش دعا کردی، انتظار کشیدی و یا اشک ریختی به زودی زود بیفته و دامنت سبز بشه گلم. الهی بیای تاپیک مادر شدنت رو بزنی. برام دعا کردی برات از ته دلم دعا کردم مامان آینده 💗

بی بی چکت مثبت شد منو یادت بیار و برام خیلی دعا کن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

الهیییی اون اتفاق قشنگه که سال ها براش دعا کردی، انتظار کشیدی و یا اشک ریختی به زودی زود بیفته و دام ...

فدات بشم ممنون بخاطر دعای قشنگت

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

الهیییی اون اتفاق قشنگه که سال ها براش دعا کردی، انتظار کشیدی و یا اشک ریختی به زودی زود بیفته و دام ...

سلام دوست خوش قلبم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوست خوش قلبم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنی🥺

سلام عزیزم

بله حتما، به روی چشمام. از ته دلم براتون دعا میکنم تا سال دیگه همین موقع ی نی نی خوشگل و سالم بیاد بغلتون و زندگیتون رو پر از زیبایی، عشق و برکت کنه 🩷

الهی آمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

سلام عزیزمبله حتما، به روی چشمام. از ته دلم براتون دعا میکنم تا سال دیگه همین موقع ی نی نی خوشگل و س ...

خوش قلبمی الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه💚🤲🙏..واسه حاجت دل خودتم حمد خوندم هرچی تو دلت هست بهش برسی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

خوش قلبمی الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه💚🤲🙏..واسه حاجت دل خودتم حمد خوندم هرچی تو دلت هست بهش ...

یک دنیا ممنون از محبتت مهربون 🩷🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40