2821
2789
عنوان

خرید شوهرم🤦🏻‍♀️

290 بازدید | 24 پست

پدرم فوت شده وقتی میایم شهرستان خونه مامانم اینا شوهرم یه چیزی بتونه میخره و دست خالی نیست میگه بالاخره میریم یکی دو روز زشته

خونه مادرشوهرمم میریم ولی اکثرا واسه خانواده من میگیره

یا میوه یا شیرینی و..

امروز که اومدیم رفت یه بستنی خرید واسه مامانم اینا ۷۰۰ تومن

وای من هی گفتم گرونه و..

گفت نه میریم میخوریم

نمیدونم چکار کنم رفتار درست چیه

خوب میکنه آفرین

😐 بیخیال زندگی کن

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی معذرت میخوام نظرمو میگم

دوستان لطفاً بگین چیکار کنم

حقیقتا بخاطر پزش عاشق ایفون یا s26 هستم...گوشی جدید خریدم پدرم گوشیمو شکست. ولی اصلا دارم دیونه میشم نخرم.. ولی از این و کامپیوتر قدیمی دارم... کار خاضی نداذم باهاش دبیرستانیم فقط فیلم درسی و تحصیلی نگاه میکنم... حالا لپتاپ بخرم یا گوشی

یه وقتایی یه رفتارهای خیلی بدی دارهاما گاهی هم خوبه

هر انسانی خوبی و بدی هایی داره ولی باید خوبی ها بدی ها رو هضم کنه اگر اینجوریه خوشبختی

توجه نکن ، مرد دست و دلباز خوبه

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی