2777
2789
عنوان

بوی عرق

136 بازدید | 11 پست

من زیر بغلم خیلی بوی عرق تند میده هر بار شیو کنم هم باز بو میده حتی میرم حموم بعد چند دقیقه ای بدون هیچ فعالیتی بدنم بوی عرق میده کلافه شدم نمیدونم بخاطر چیه همیشه از عطر و اسپلش هم استفاده میکنم ولی بوش تند تر میکنه دیگ استفاده نمیکنم چیکار کنم بنظرتون کلافه شدم هروز تو حمومم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا شنیدم زاج؟ زاچ؟

همچین چیزی خوبه پماد زینک هم خوبه جای مام استفاده کن خیلیا اینجوری هستن عرقشون بوی تندی داره دست خودشونم نیست طفلکا

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سالهاس زینک میزنم بعد یه هفته ام بو نمیگیری

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

منم هر روز بدنم رو میشورم و طبیعیه چون در طول روز تحرک داریم و عرق میکنیم

ولی درحالت کلی اگه تعریقت زیاده و لباست خیس میشه بوتاکس بزن

اگه نه کم عرق میکنی ولی بو میده

بعد حموم روی پوست تمیز کرم ضدتعریق کلیون بزن

مام اولد اسپایس و اسپری ضد تعریق لورال هم خوبه

عطر و ادکلن رو زیربغل نزن بزن روی مچ دست، گردن، پشت گوش، پشت سر، بین ساعد و بازو و جایی که نبض داره

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

درود بر شما،

شوینده بنزوئیل پروکساید دئو دراگ رو بگیرید و وقتی حمام میرید 5-6 دقیقه بزارید کف زیر بغل بمونه بعد کامل آبکشی کنید.
2 روز در هفته شامپو کتوکونازول بزارید 5-6 دقیقه کف اون زیر بغل بمونه.
نکته: روزی که شامپو کتوکونازول میزنید، نیازی نیست بنزوئیل پروکساید رو استفاده کنید...

و اینکه اگر کلا ژنتیکی مشکل تعریق شدید دارید، باید یا بوتاکس کنید هر 7-8 ماه یکبار ، یا از محلول های آلمنیوم کلراید برای کم کردن تعریق استفاده کنید.. اگر هم تعریق نرمال دارید که نیازی کلا نیست.

این مشکل ترکیبی از تعریق زیاد باکتری و قارچ هست و درمانش در پست بالا گفتم... بنزوئیل پروکساید برای باکتری... کتوکونازول برای قارچ ها..

اگر یک دوره مصرف کردید و جواب نگرفتید... باید از کرم های موضعی استفاده کنید..