2821
2789
عنوان

همکار سمی

70 بازدید | 11 پست

همکارم همش از خودش تعریف میکنه ، دنبال اینه که یه چیزی بگم سو استفاده کنه، دوست داره اثبات کنه که من هیچی نیستم در عین حال می چسبه بهم و میاد دنبالم که بیا با هم چایی بخوریم و با هم بریم و ...فاز این آدما چیه ؟ در غالب نصیحت و دلسوزی توهین میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی اخرش منتظر فرصته زیرآبت رو بزنه و تورو بده کنهدوری و دوستی باش و رو نده

خیلی عوضیه، اینقدر دو پهلو حرف میزنه همش شک میکردم که منظور داره یا من حساسم، بعد دیدم هر سری می ببینمش اعصابمو میریزه به هم، ی بار بهم گفت فلان رفتارو میکنی سر کار ، کسی آدم حسابت نمیکنه🙄🙄 وقیح بی ادب

خیلی عوضیه، اینقدر دو پهلو حرف میزنه همش شک میکردم که منظور داره یا من حساسم، بعد دیدم هر سری می ببی ...

جوابشوبده و رو نده اصلا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چطوری رو ندم؟ میشه تمثیلی بگی

ینی اومد گفت بریم اینجا و اونو بخوریم بگو نه نمیخوام و نمیام

یا بگو قراردارم با کس دیگ

محل نده کلا

و اینک هرچی گفتم جوابشو بده پروشده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ینی اومد گفت بریم اینجا و اونو بخوریم بگو نه نمیخوام و نمیام یا بگو قراردارم با کس دیگ محل نده کلا و ...

هر چی میگه منم جواب میدم اما مودبانه، براش کلاس میذارم فاصله میگیرم اما خوب باید دوزشو شدیدتر کنم چون خیلی بیماره واقعا باید با تندی جواب بدم