2821
2789
عنوان

لنز چشم

73 بازدید | 11 پست

سلام من لنز طبی خریدم همین دیروز ، بعد دیشب گذاشتم تو جالنزی ولی صبح پاشدم دیدم مایع لنز خالی شده ، بعد لنز سمت چپم یکم تا خورده گوشهش اصلا نمیدونم چرا هیچ کاری نکردم ، دیشب هم کاملا سالم بود الان لنز سمت چپ رو میزارم تو چشمم قشنگ درد میگیره و از چشمم اشک میاد ، لنز سمت راست سالمه

ولی خیلی گرون خریدمش واقعا حتی یک ساعتم استفاده نکردم که خراب شده

راهی هست که درست بشه؟

منم لنز طبی رنگی خریده بودم

امروز نگاه کردم دیدم خشک شده

دوباره مایع لنز ریختم ولی فک نکنم درست بشه دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

کثیفه حتما با مایع لنز تمیزش کن

دستاتم تمیز بشور

جاشم تمیز کن

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا بذار بمونه تو مایع لنز یکی دو روز، شاید درست شد

ولی الان نذار تو چشمت ، چشمت آسیب میبینه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خراب نشده،مایع لنزت چون کم بوده یا حالا ریخته بیرون و لنزت خشک شده.دوباره بزار تو مایع چند ساعتی بمونه درست میشه.من سالهاس لنز میزارم.حتی چند بار پیش اومده لنزام در حدی بیرون از مایع موندن که کاملن خشک شدن،یعنی دست میزدی میشکست.ولی خیلی اروم روش مایع ریختم وگراشتم چند ساعت موند و اوکی شد.

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید،نه انسان.

خراب نشده،مایع لنزت چون کم بوده یا حالا ریخته بیرون و لنزت خشک شده.دوباره بزار تو مایع چند ساعتی بمو ...

چشم پزشک میگه لنز خشک شد دیگه ازش استفاده نباید بشه

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...