2821
2789

حس ششم عشق من بیا

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

یه نفر همین تازه تایپک زد حس ششم خوبع بگید بهتون بگم به چند نفر گفت نمیدونم حالا

ولی خواهر خودم خیلی حس ششم قویه یه موقع یه سوال پرسیدم از از عدد قشنگ درست گفت پشمام ریخت خیلی حس ششم خوبه

چیزی میخوای؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نفر همین تازه تایپک زد حس ششم خوبع بگید بهتون بگم به چند نفر گفت نمیدونم حالا ولی خواهر خودم خیلی ...

میشه بپرسید سجاد اخلاقش با زهرا خوب میشه و مثل عاشقش میشه یانه؟ درکل باهم ازدواج میکنن؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

بده حرفتو بگو به خواهرم بگم ببینم چی میگه شاید درست نباشه حسه یه چیز واقعا خاصیه همچی به دست خدا هست

واسه منم میگی؟ راجب ازدواج یا میکنم؟ زود یا دیر؟ سنتی یا دوستی؟ کسی که مدنظرمه چی میشه ؟

بده حرفتو بگو به خواهرم بگم ببینم چی میگه شاید درست نباشه حسه یه چیز واقعا خاصیه همچی به دست خدا هست

میشه بپرسید سجاد اخلاقش با زهرا خوب میشه و مثل عاشقش میشه یانه؟ درکل باهم ازدواج میکنن؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/