2821
2789
عنوان

زیر لفظی

86 بازدید | 15 پست

بچه ها وقتی عقد میکنن ، خانواده عروس میگن عروس زیر لفظی میخواد یا عروس رفته گل بچینه گلاب بیاره ؟ چند روز دیگه عقد داداشمه من باید بگم یا باید قند بسابم؟ نمیدونم باید چیکار کنم

هر سه تاشو میگن. اول گل و گلاب بعدش زیرلفظی البته معمولا فامیل اونها زیرلفظیو میگن که برادر یا مادر شما باید بده

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماقندبساب بزار تور روفامیل های عروس بگیرن اونابایدبگن عروس رفته گل بجینه که نازعروسوبخرن البته میشه اگه خواستین یسرشوفامیل شمام بگیره عروس زیرلفظی میخادم اونابایدبگن طرف عروس نازعروسومیکشن تاراضی بشه بله بگه

مبارک🩷🫠

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

شماقندبساب بزار تور روفامیل های عروس بگیرن اونابایدبگن عروس رفته گل بجینه که نازعروسوبخرن البته میشه ...

اها خیلی ممنون ، ❤️،خیلی کمیم، فقط پدر و مادر من هستن و پدر و مادر و خواهر و برادر عروس ، الان من قند بسازم، مادر و خواه عروس پارچه رو بگیرن رو سر عروس دوماد ، و خواهرش یا مادرش بگن عروس رفته گل و گلاب بیاره ؟ منم هیچی نگم درسته ؟

ساق دوشا میگن حالا ساق دوش میتونه دوست عروس فامیل خودش یا داماد یا هرکی ک خودشون بخان باشه منم دلم م ...

اها ممنون ، ینی الان بگم درسته ؟ میترسم بگم ناراحت شن ، یا نگم و بهم بگن چرا نگفتی و ناراحتی پیش بیاد ، واقعا انقد میترسم ، هر کاری کنی میگن خواهر شوهر بازی دراورده 😂 ، ان شاءالله قسمتتون با آدم درستش❤️

اها ممنون ، ینی الان بگم درسته ؟ میترسم بگم ناراحت شن ، یا نگم و بهم بگن چرا نگفتی و ناراحتی پیش بیا ...

فداتشم

اگه قراره تو قند بسابی نه زشت نیس بگو بد جز تو اگه ساق دوش دیگم هست مثلا اونایی ک پارچه نگه میدارن بالا سر عروس داماد ک تو قند بسابی با اونا هماهنگ کن یا همشو خودت بکو یا مثلا عروس رفته گل بچینه رپ تو بگو گلاب بیاره رو یکی دیگه زیر لفظی یکی دیگه باز از عروستونم بپزس ببین اون چطوری میخاد

اها خیلی ممنون ، ❤️،خیلی کمیم، فقط پدر و مادر من هستن و پدر و مادر و خواهر و برادر عروس ، الان من ق ...

بله شمانبایدبگی

من خواهرم ۱۵ روزپیش برام گفت

گفتم بگه عروس رفته گل عشق بیاره دفعه دوم گفتم بگه عروس رفته خوشبختی بیاره دفعه سوم زیرلفظی وبعد بله

داداش وخواهرشم میتونن بگیرن تور ولی شماهم اگه بخایی میتونی بگی اگه ناراحت نشن هماهنگ کن ببین کی بگه که دلخوری پیش نیادوروزعروس خراب نشه مث من 😭 منک عقدم خراب کردن سرهمین مسئله خاطره بدشدوازعقدوتولدم اصن راضی نبودن ۱۵ روزپیش😢

بله شمانبایدبگی من خواهرم ۱۵ روزپیش برام گفت گفتم بگه عروس رفته گل عشق بیاره دفعه دوم گفتم بگه عروس ...

میتونم بپرسم چرا بد شد مگه چه اتفاقی افتاد سر این عروس رفته گلاب بیاره گفتنا؟

میتونم بپرسم چرا بد شد مگه چه اتفاقی افتاد سر این عروس رفته گلاب بیاره گفتنا؟

من دوست داشتم خواهردوقلوم تور بگیره برام بعداوناگفتن نه بایدخواهرهای دامادودخترعمش باشه منم گفتم دخترعمش واسه چی من دوست دارم خواهرم بگیره معلوم نبودجشون بودطلبکاری حرف زدن من اشکم دراومد زورمیگفتن میگفتن فقط مابایدبگیریم گفتم اخه نمیشه که منم لج کردم عصبی شدم ولی فقط اشکم دراومدوسرصدانکردم آبروداری کردم گفتم عاقدکه خطبه خوندمیخام بگم نه اخه خیلی تندوبدرفتارکردن انگارمادشمنشون بودیم دست اخرمجبورشدن دادن به خواهرم یسرتور روواصن نمیدونستن بایدچی بگن خواهرم گفت اونارو.... فقط نمیدونم چشون بود بهترین روزموخراب کردن تودلم مونده همسرم قول داده عروسی جبران کنه ولی مگه عقدتکرارمیشه من خیلی ناراحتم ۱۵ روزگذشته بااینک خیلی باهم هم قبل عقدهم الان مهربونن هنوزتوشوکم که چرااون روزاینکاروکردن حتی شبش تولدگرفتن برام ودوباره خوب بودن واقعانمیدونممم چراهمچی شد🫠

من دوست داشتم خواهردوقلوم تور بگیره برام بعداوناگفتن نه بایدخواهرهای دامادودخترعمش باشه منم گفتم دخت ...

اها ، ای بابا چی بگم ، امیدوارم خوشبخت بشی ، دیگه بهش فک نکن تموم شده ، ناراحت نکن خودتو ،