2789
عنوان

حق با کیه

60 بازدید | 12 پست

قرار شد من و خواهرم و دوستش بریم یه جایی چند روز بمونیم خارج از استانمون بعد خواهرم و دوستش بدون من تصمیم میگیرن مثلا میگن بریم فلان جا در صورتی که هیچ نظری از من نمی پرسند امروز بهم زنگ زده بودن گفتن بعد بریم فلان جا من گفتم اونجا نریم تکراریه برگشتن گفتند تو چی میگی این وسط؟ منم ناراحت شدم گفتم مگه سفرتون دو نفریه اینطوری صحبت میکنید منم دارم میام باهاتون یعنی چی این حرف ، خواهرمم باهام دعوا گرفته که چرا جلو دوستم زبون درازی کردی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرت به جای اینکه حرمت خوارشو بگیره طرفدار دوستشه میگه زبون دراز؟

صدسال باهمچین ادمی تا سرکوچه هم نمیرم چه برسه جای دیگه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

من باشم نمیرم تا دفعه بعد شعور داشته باشن نظرتورو هم بپرسن

جالبش اینه رفتنم براشون سود داره ، اگه نرم ضرر مالی میکنن😂ولی خیلی دوست دارم برم اونجا موندم نرم حرصشون بدم یا برم سفر از محیط لذت ببرم

خواهرت به جای اینکه حرمت خوارشو بگیره طرفدار دوستشه میگه زبون دراز؟صدسال باهمچین ادمی تا سرکوچه هم ن ...

به خدا میگه چون من پنج سال ازت بزرگترم حق نظر نداری یعنی چی اخه مگه من بچه دو سالم که برام تصمیم گیری کنن

جالبش اینه رفتنم براشون سود داره ، اگه نرم ضرر مالی میکنن😂ولی خیلی دوست دارم برم اونجا موندم نرم حر ...

نمیدونم والا سیسی منم به جات ناراحت شدم رفتار بدی داشتن

کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋