2821
2789
عنوان

دوازدهمی ها

123 بازدید | 19 پست

الان یک ماه مونده به نهایی و من از عمومی ها خیلی عقبم و از استرس اینکه نمیرسم نمیتونم درسا و حسابی درس بخونم اعصابم به معنای واقعی ته کشیده توی این زمان باقی مونده چی کار کنم انرژیم و حوصله ام برگرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوااااال پیشنهادی به یازدهم ها که میرن دوازدهم داری؟ اینکه چیکار کنن تو این تایم؟

خب اینکه معلومه . نهایی یازدهم رو که دادی

تو این فرصت دهم و یازدهم رو تست بزن و جمعش کن کلا .

که سال بعد فقط دوازدهم بمونه نخونده

کسایی که مشاور دارین شده توی تایمی که براتون یه درس و میذاره نرسید بخونید و در کل چی کار میکنید من عقب که میفتم نا امید میشم و بعد خاطر اون بیشتر عقب میفتم😭🙂

به بعدا فکر نکن ذهنتو بزار رو همین امروز اصن شل کن هر روز در حد توانت بخون حساب نکن چقد تا نهایی و کنکور مونده کاریم نداشته باش که هی تاریخشو عوض میکنن... من خودم چند روز پیش از فشار عصبی تا مرز سکته رفتم ولی الان با این طرز فکر آرومم استرسم ندارم راحتترم دارم درس میخونم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

یه سوااااال پیشنهادی به یازدهم ها که میرن دوازدهم داری؟ اینکه چیکار کنن تو این تایم؟

بستگی داره که تا الان چی کار کردی اگه از نهایی خیالت راحته در کنار مرور درسات و حل سوالات تشریحی تست کار کن از همون بخش هایی که میخونی

به بعدا فکر نکن ذهنتو بزار رو همین امروز اصن شل کن هر روز در حد توانت بخون حساب نکن چقد تا نهایی و ک ...

حتما این کارو میکنم واقعا کسایی که یکم ریلکس تر هستن موفق ترن ولی من استرسی شدیددد

یعنی تو تابستون فقط هر سه پایه؟ و اینکه امسال رو تشریحی وقت گذاشتی یا تست؟

منم یازدهمم.

ولی اگر نهایی یازدهم رو خوندی برا تابستون که میشه بعدش به جمع بندی دهم و یازدهم برس و است دهم و یازدهم رو انجام بده . کلا مباحث دهم و یازدهم رو جمع کن و پروندشو ببند .

که برا پاییز که میری دوازدهم فقط دوازدهم رو نخونده داشته باشی.