2821
2789

بالای ده تا دکتر مراجعه کردم گفتن فانتزی خوب نیست به دلایل مختلف

فقط طبیعی کلاسیک و طبیعی مدرن

من طبیعی کلاسیک عمل کردم خیلی راضیم

میخوای تغیراتت بیشتر باشه مدرن عمل کن یه قوس طبیعی و ناز میگیره و دماغت خوش فرم تر میشه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس داریکجا عمل کرذی

پیج دکتر راستین مفرد رو ببین عمل هاش طبیعی مدرن

من اراک عمل کردم دکتر بی گناه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

ممنونم

فدات

هرجور عمل میکنی بکن فقط طبیعی عمل نکن که پول دور انداخته

من خودم یکیم که بینیش طبیعی عمل شده و اصلا انگار عمل نکردم هیچ تغییری نکردم

طبیعی بر این بازیگر هاس که همه فک کنن زیباییشون طبیعیه عملی ندارن نه آدم عادی آدم پول میده که تغییر کنه

اگه بینیش خیلی قوز داره فرمش عقابیه ناجوره طبیعی کن درغیر این صورت با بینی طبیعی تغییری نمیکنی طبیعی فقط قوز اینارو برمیدارن یکم پره هامو جمع میکنن نوکم یه کوچولو کوچیک میکنن میدن بالا همین قد بینی فرم بینی همین میمونه