از خانوادم دورم شوهرم هم بداخلاقه. همش دلم میگیره. بچه کوچیک دارم زیادم نمیتونم برم جایی دوست پیدا کنم. نمیدونم چی کار کنم از تنهایی و اینهمه غم در بیام
احساس میکنم توی مرداب دست و پا میزنم. خواهرم کنارم نیست و اونی که باهاش زندگی میکنم نه دوسش دارم نه دوستم دارم. هیچ دوستی هم که همدمم باشه ندارم. روزها سخت میگذره و شبا سنگین. شوهرم هرچی میشه سر هرچیز کوچیکی به من میگه الهی بمیری. واقعا نمیدونم چجوری تربیت شده.
واقعا منم تنهام با این تفاوت که مجردمکتاب بخونفیلم ببین روزی یه ساعت با بچه برو بیرونشروع کن به یادگ ...
هیچ کسی ندارم که پیشش شنیده بشم. به خواهرم هم روم نمیشه مشکلات زندگیمو بگم. هم غصه میخوره. هم آبروم میره. باز میام اینجا پیش شماها یه کم آروم میشم چند نفر حرفامو میخونن و همدردی میکنن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کسی ندارم که پیشش شنیده بشم. به خواهرم هم روم نمیشه مشکلات زندگیمو بگم. هم غصه میخوره. هم آبروم ...
الهی
قربون دلت
خوب کاری میکنی
راز و مشکل زندگیت رو به نزدیکانت نگو
بیا اینجا تاپیک بزن یا بنویس
نوشتن خیلی کمک میکنه
مشکلی که اذیتت میکنه رو روی کاغذ بیار و بعدش کاغذ رو پاره کن
خیلی خیلی آروم و سبک میشی
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند
هیچکسو ندارم که حرفو بهش بزنم. مدام منو با یه بچه کوچیک تنها میذاره میره دنبال کارای خودش و میگه کار دارم. گفتم شکایتشو به بابام بکنم بلکه هم آبروش بره هم پر رو بازیش کم بشه اما خیلی بیحیا و بیخیاله. نمیدونم. تا حرفم میزنم هرچیز بیاهمیتی یا فحش بد به خودم و پدر و مادرم میده یا منو میزنه. فقط هم توی سر میزنه که جاش نمونه. حالا اگر مردم هم مهم نیست.
الهی قربون دلت خوب کاری میکنیراز و مشکل زندگیت رو به نزدیکانت نگو بیا اینجا تاپیک بزن یا بنویسنوشتن ...
سلامت باشی عزیزم. انجام دادم این کارو ولی آروم نشدم. غربت خیلی بهم فشار میاره. از اون طرف تنها موندن هام و بیاهمیتی همسرم. خدا میدونه عاقبتم چی میشه. طفلک بچم.
سلامت باشی عزیزم. انجام دادم این کارو ولی آروم نشدم. غربت خیلی بهم فشار میاره. از اون طرف تنها موندن ...
خودت رو سرگرم کن
آدمیزاد وقتی بیکار باشه خوره ذهنی میگیره
با همسرت مراجعه کنید مشاور زوجین
امیدوارم زندگی و عاقبتت پر از سلامتی و خوشبختی باشه💓
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند