mfm42 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 8 عنوان پزشکی ارتش 130 بازدید | 18 پست سلام دوستان پایه دوازدهم هستم کنکوری تجربیراستش خیلی وقته دارم به پزشکی ارتش فکر میکنم ولی خیلیا باهام مخالقت کردن کسی هست که بهم کمک کنه؟من با محیطش اشناییت دارم اصلا اینکه میگن حجاب و گیر بدن یا نمیتونی مطب بزنی و هزار تا چیز دیگه اصلا صحت نداره لطفا اگه کسی اطلاعات درست داره کمکم کنه امروز | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 423 سوالت چیه دقیقا «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
mohamad737373 عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 843 اولش اینکه تو پادگان ها پزشک زن نیست شما اگر جز ارتش بشین میرین بیمارستان های ارتش که مثل پزشکای ذیگست
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3672 محدودیت فراوان داره اینو مطمئن باش کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
navid__78 عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 8 شما میری بیمارستان نمیری پادگان که 🤣🤣🤣 Exactly where is the beautiful life give the address ...?
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 43560 من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 423 من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن . فرقی نداره از لحاظ درآمد چه بره ارتش چه بره علوم پزشکی های دیگه تازه فرقش اینه از زمان دانشجویی بهش حقوق هم میدن بعدا مثل بقیه هم میتونه مطب بزنه و تخصص بگیره فقط ولی یه تعهد داره به ارتش که هر بیمارستان یا درمانگاهی اونا تعیین کردن باید بره کار کنه «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
mfm42 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 8 فرقی نداره از لحاظ درآمد چه بره ارتش چه بره علوم پزشکی های دیگه تازه فرقش اینه از زمان دانشجویی بهش ... برام فرقی نداره کجا کار کنم😂😭😭ولی اینم هست ک اگر روزی ازدواج کردیم و اینا محل کار با همسره ینی اینکه همسرت هر جا باشه اونا منتقلت میکنن اونجا
mfm42 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 8 من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن . نه درامدش با یه دکتر عادی فرقی نداره تازه در کنار اون خیلی امکانات دیگه ای هم میدن بهت حکمت کارت و اوند کارت واینا
mfm42 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 8 تراز خیلی خوبی میخواد مصاحبه و معاینه بدنی سخت و.. مصاحبه اش ک پدر ادمو درمیاره بابام میگفیه ایه میخونن میگن مال کدو مدعاهه😭🤧
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 423 برام فرقی نداره کجا کار کنم😂😭😭ولی اینم هست ک اگر روزی ازدواج کردیم و اینا محل کار با همسره ینی ای ... خب میگی مشکلی نداری دیگه من خودم بقیه الله میخونماگه با این شرایط تعهد و این حرفا مشکلی نداری اوکیه «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 423 اینکه ارزش داره برم؟ من بقیه الله هستم خودم اگه با شرایطش اوکی هستی به نظر من اره «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
mfm42 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 8 من بقیه الله هستم خودم اگه با شرایطش اوکی هستی به نظر من اره جددییی وای چه عالیی خودت راضی هستی الان؟ چه ترازی بیارم انتخاب میشم برا مصاحبه😭