2821
2789
عنوان

پزشکی ارتش

130 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پایه دوازدهم هستم کنکوری تجربی

راستش خیلی وقته دارم به پزشکی ارتش فکر میکنم ولی خیلیا باهام مخالقت کردن

کسی هست که بهم کمک کنه؟

من با محیطش اشناییت دارم اصلا اینکه میگن حجاب و گیر بدن یا نمیتونی مطب بزنی و هزار تا چیز دیگه اصلا صحت نداره لطفا اگه کسی اطلاعات درست داره کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .

چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن .

فرقی نداره از لحاظ درآمد چه بره ارتش چه بره علوم پزشکی های دیگه

تازه فرقش اینه از زمان دانشجویی بهش حقوق هم میدن

بعدا مثل بقیه هم میتونه مطب بزنه و تخصص بگیره

فقط ولی یه تعهد داره به ارتش که هر بیمارستان یا درمانگاهی اونا تعیین کردن باید بره کار کنه

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

فرقی نداره از لحاظ درآمد چه بره ارتش چه بره علوم پزشکی های دیگه تازه فرقش اینه از زمان دانشجویی بهش ...

برام فرقی نداره کجا کار کنم😂😭😭

ولی اینم هست ک اگر روزی ازدواج کردیم و اینا محل کار با همسره ینی اینکه همسرت هر جا باشه اونا منتقلت میکنن اونجا

من که کلا مخالف این کار در ارتش و ... هستم .چون سخته خیلی سخت . درامددهم انچنان ندارن .

نه درامدش با یه دکتر عادی فرقی نداره تازه در کنار اون خیلی امکانات دیگه ای هم میدن بهت حکمت کارت و اوند کارت واینا

برام فرقی نداره کجا کار کنم😂😭😭ولی اینم هست ک اگر روزی ازدواج کردیم و اینا محل کار با همسره ینی ای ...

خب میگی مشکلی نداری دیگه

من خودم بقیه الله میخونم

اگه با این شرایط تعهد و این حرفا مشکلی نداری اوکیه

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»