2821
2789
عنوان

نامزدم بیایید

443 بازدید | 51 پست

امروز جوجه کباب داشتیم رفت ماست بخره برامون بیاره بعد مامانم گفت نوشابه و گوجه و خیار هم بیار برا سالاد و نگاه کردم زغال هم نداشتیم مامانم گفت زنگ بزن سام زغال هم بگیره خلاصه وقتی اومد پکر بود گرفته سرش گذاشت تو گوشی صداش کردم بیا نهار بخور بعد چن بار صدا زدن اومد یکم خورد بعد سریع رفت باغچه داشت حرف میزد رفتم دنبالش گفتم بیا غذاتو بخور کبابات مونده نخوردی گفت میل ندارم گفتم چیزی شده گفت سیرم گفتم اخه چیزس نخوردی گفت میگم من مهمان شمام یا شما مهمان من هستید من امروز کارتام همرام نبود اصلا شاید پول نداشتم چرا باید خریدا شما رو انجام بدم گفتم مگه چی خریدی گفت هر چی نباید وسایلی ک ندارین رو بپزین دلم گرفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجب صبری خدا دارد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چه بی تربیت بوده حالا یه سری رفتین خونه اونا تو غذا و همه چیز با خودت ببر چشمشو بگیره ولی حتما یه جا حالشو سر این بگیر

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

اووو

پرنسسا رو از کجا پیدا میکنید

والا بابام 20 ساله داماد خانواده مامانم ایناست میانگین هفتهای یه بار اونجاییم حتی یک بار هم نشده دست خالی بیاد حتی یک باررر خونه مامان خودش هم همینطوره😑

ازیطرفی حق میدم میگم شایدهمراهش نبوده ومعذب شده شمابایدکارت بهش میدادی بره بخره شایداصن کارت میدادی خودش تعارف میکردنه هست پیشم ولی ازیطرفم درعجبم حالامگه چیشده که همچی کردع🫤🙄ناهارکه مهمونتون نکرده برایه ماست ذغال قهرکردع

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡