2821
2789
عنوان

ای ‌کاش 🌌

73 بازدید | 4 پست

ای کاش تو مدرسه

شاد زندگی کردن و ادب و تربیت و مدیریت مالی و احساسات و فرهنگ اپارتمان نشینی و استفاده از وسایل نقلیه و احترام ب طبیعت و بزرگتر ها رو یا میدادن

کاش بچه ها این چیزا رو یاد میگرفتن تا وقتی بزرگ شدن یه سری موجودات بی قاعده و بی قانون و وقیح و از خودراضی یا بی دست و پا نشن

اینطوری لا اقل نسل بعد میتونست نسل بعدش رو بدرستی تربیت کنه

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

👌🏻

💚

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

👌🏻👌🏻

💚