راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اوهوم حق با توعه احتمالا زیادی تحت تاثیر قرار گرفتم
گرینه بعدی هم پلیس فتا اس میری میگی پسره رو پاره میکنن😅
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
کلا سه هفته ست باهاش آشنا شدم و توی رابطه نیستم باهاش ... ولی اون خیلی زود ابراز علاقه کرد واسم کادو ...
آره به نظرم حتما پلیس فتا رو در جریان بگذار ..و حتما خانواده ت رو هم در جریان بگذار و بگو آشنایی یکی از دوستانم بوده و قرار بود اگر ازش خوشم اومد شمارو در جریان بگذارم که خوشم نیومده و آقا مزاحم من
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
با آدم روانی باید همینجوری رفتار کردخواهر همسرمم یه اکس روانی داشت که تهدیدش میکرد بعد کاتالبته به پ ...
وای خدای ایده ای خوبیه
یه نفر میگفت اگر اول رابطه بودید و پسر عکس ن و د خواست
بگید نه اول تو بده تا من احساس راحتی کنم و چهرتم معلوم باش بعد یه پیج فیک بزنید و عکسشو برا همه ادمای که فالو کرده بفرستید بنظرم بدترین ضربه شو زده چون اون ادما صد درصد میشنانش😂
میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️