2821
2789
اصلا خودتو اذیت نکن عزیزمنهایتا اگه تهدیدی چیزی هم کرد یه پول خوب میدی به خفت گیر،انقد میزننش که قطع ...

چه راه های میدیا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاک کردم و قطع ارتباط کردم ... بله خونه و واحدم رو میدونه ... مسیر ترددم رو هم میتونه پیدا کنه چون ...

ای بابا

استاکرم که هس

فعلا پیاده تردد نکن

بلک لیست پیامکاتم چک کن که اگه دری وری گفته یه فکری براش بکنی

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

اوهوم حق با توعه احتمالا زیادی تحت تاثیر قرار گرفتم

گرینه بعدی هم پلیس فتا اس میری میگی پسره رو پاره میکنن😅

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چه راه های میدیا

با آدم روانی باید همینجوری رفتار کرد

خواهر همسرمم یه اکس روانی داشت که تهدیدش میکرد بعد کات

البته به پخش عکس و...

پلن نهاییمون این بود پول بدیم یکی زیرش کنه😂

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

کلا سه هفته ست باهاش آشنا شدم و توی رابطه نیستم باهاش ... ولی اون خیلی زود ابراز علاقه کرد واسم کادو ...

آره به نظرم حتما پلیس فتا رو در جریان بگذار ..و حتما خانواده ت رو هم در جریان بگذار و بگو آشنایی یکی از دوستانم بوده و قرار بود اگر ازش خوشم اومد شمارو در جریان بگذارم که خوشم نیومده و آقا مزاحم من

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

با آدم روانی باید همینجوری رفتار کردخواهر همسرمم یه اکس روانی داشت که تهدیدش میکرد بعد کاتالبته به پ ...

وای خدای ایده ای خوبیه

یه نفر میگفت اگر اول رابطه بودید و پسر عکس ن و د خواست

بگید نه اول تو بده تا من احساس راحتی کنم و چهرتم معلوم باش بعد یه پیج فیک بزنید و عکسشو برا همه ادمای که فالو کرده بفرستید بنظرم بدترین ضربه شو زده چون اون ادما صد درصد میشنانش😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️