2821
2789

یه بار مامانم خیلی سال پیش بهم گفت شیشه ماشینو نده پایین یه وقت یکی رد میشع با موتور اسید میپاشه و اینهمه سال گذشته من نمیتونم تو ماشین بشینم و شیشه رو بدم پایین واقعا چه حرفیه که آدم به یه بچه باید بزنه اخه

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

این درگیری ذهنی یکجور مشکله

ریشه این افکارت چیه؟

اخبار درموردش خوندی یا این اتفاقات اطرافت افتاده؟

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجزه شکر گذاری رو حتما گوش بده تو گوگل هست صوتیه شبا یا روزا گوش بده و انحام میده

انرژی منفی رو از خودت دور کن بابا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه تاپیکی داشتم پر بازدید هم بود کامل توضیح دادم ولی حذفش کردن

خب خلاصشو بگو

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

مگه بدخواه داری ؟یا ادمای حسود و مریض دورت هستن ؟

یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از پر بازدید ها هم شده بود که حدفش کردن ولی اونجا یکی دو نفر دیگه هم بدون اینکه من اشاره کنم گفتن اخرش ممکنه از همین هایی در بیاد که اسید هم میپاشن خیلی ترسم بیشتر شده

یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از پر ...

چکار میکنه پریض روانیه ؟ یاسادیسم داره ؟ یا سایکوپت هست ؟ چند وقته در ارتباطی

مگه دشمن داری .بیشتر مواقع از رو دشمنیه. فقط گاهی پیش میاد طرف بی دلیل اقدام میکنه. یک در میلیوووون ...

یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از پر بازدید ها هم شده بود که حدفش کردن ولی اونجا یکی دو نفر دیگه هم بدون اینکه من اشاره کنم گفتن اخرش ممکنه از همین هایی در بیاد که اسید هم میپاشن خیلی ترسم بیشتر شده

از سمت کسی نگرانی داری؟

آره یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از پر بازدید ها هم شده بود که حدفش کردن ولی اونجا یکی دو نفر دیگه هم بدون اینکه من اشاره کنم گفتن اخرش ممکنه از همین هایی در بیاد که اسید هم میپاشن خیلی ترسم بیشتر شده

یه بار مامانم خیلی سال پیش بهم گفت شیشه ماشینو نده پایین یه وقت یکی رد میشع با موتور اسید میپاشه و ...

😶💘 دقیقا منم یکی دو نفر دیگه اینجا گفتن اینطوری ترسیدم ... یه تاپیک پربازدیدی داشتم راجع به یه پسری که جدیدنا اومده تو زندگیم حرف زدم و این حرفو زدن الان از دلشوره شب و روز نمونده واسم

اوهوم حق با توعه ممنون

خب این جا هم گزیده و گویا توضیح بده

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو