2821
2789
عنوان

سریع جا زدن

81 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

هر کاری رو که میخوام شروع کنم سریع ناامید میشم و اصلا صبر ندارم ، به نظر شما چیکار کنم که آدم صبوری بشم ؟

قبلا اینجوری نبودم چندساله که اینطور شدم

چیکار کنم که افسردگی درمان بشه به نظرتون ؟

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

همیشه با خودت تکرار کن والله معالصابرین

خدا اونایی رو که صبر میکنن خیلی دوس داره

یه وقت یه چیزیو میخوای خیلی منتظر میمونی تا به دستش بیاری ولی یه جوری تهش قشنگ میشه که میگی چقدر خوب شد که صبر کردم،از اونی که میخواستم هم بهتر شده!

زندگی مسابقه نیست،هیچ عجلهای نداشته باش،چیزی که سهم تو باشه از کنارت تکون نمیخوره و بالاخره به دستش میاری حتی اگر صد دور زمین رو بچرخه

فقط پروسهی به دست آوردنش به این خاطر زمانبر میشه تا یه سری کمالات رو کسب کنی

از نماز کمک بگیر خیلی

من حقیقتا چندان مذهبی نیستم ولی چند بار به تنگنا افتادم رفتم سراغ قرآن به خصوص اینکه عجول هم بودم سال گذشته این آیه اومد: والصبر لحکم ربک(یعنی بخاطر حکم پروردگارت صبور باش) و دیروز هم رفتم سراغش اینو آورد:

استعینو بالصبر و الصلوة والله معالصابرین

تکرار آیه فراموش نشه: والله معالصابرین:)

لایکلف‌الله الا وسعها|اگرچه دیربماندم امید برنگرفتم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه با خودت تکرار کن والله معالصابرین خدا اونایی رو که صبر میکنن خیلی دوس داره یه وقت یه چیزیو میخ ...

خیلی ممنونم 🥹

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻