2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم استرس گاهی مغزتو فلج میکنه و دست و دلت به هیچ کاری نمیره ولی برو تراپی یاد بگیر مدیریتش کنی تنهایی از پسش برنمیای دختر قشنگم به روح و روانت با فشار اوردن به مغزت داغون میشه اینجوری

تو الان میدونی نیاز داری درس بخونی ولی از ترس قبول نشدن شروع به اقدام نمیکنی دچار اهمال کاری شدی

اهمال کاری در آِینده میتونه عادت بدی بشه که کل زندگیت تحت شعاعش قرار میگیره

دخترم تنها از پسش بر نمیای باید کمک بخوای نه علمشو داری و نه توانشو حتما برو پیش یه تراپیست درست حسابی و باسواد کمکت کنه

استرس دارم چون مامانبزرگم (پدری) منتظره من قبول نشم بعد همونو بکوبونه تو سرم چون از من خوشش نمیاد میدونم و اینکه استرس دارم که اگه نشه بعد پیش این مامانبزرگه روانی میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میفهمم استرس گاهی مغزتو فلج میکنه و دست و دلت به هیچ کاری نمیره ولی برو تراپی یاد بگیر مدیریتش کنی ت ...

خیلی ممنونمممم😭❤️🥺

خیلی عالی بود و اینکه مرسی وقت گذاشتید 😭

دقیقا همینی که گفتید هست اما من یه مامانبزرگ دارم خیلی با من بحث میکنه و میدونم اگه نشه ( یعنی ترس همون قبول نشدن) به خاطر اینکه من میدونم از دست این روانی میشم قشنگ و همینا استرسمو چند برابر میکنه🤦🏻♀️🙃🙂

مامانبزرگم منتظره من قبول نشم که همش تیکه بندازه بهم خیلی دخالت میکنه تو همچیز اگه قبول نشم پیش این ...

قبول نشو و وقتی تیکه انداخت حست را در مورد حرفش بهش بگو. و از انسجام خودت لذت ببر.