عادی سازی نمیکنه من بهش حق میدم الان قصاص ایرج مشکلی رو حل نمیکنه بلکه شرایط رو بدتر هم میکنه. قتل عمد نکرده تاوان خیانتشم تاحالا پس داده با اینهمه بدبختی
اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..
☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..
خوب باباشه دلش نمیخواد از دستش بده حالا هر چقدرم بد باشه
خیلی سریالش با واقعیت جامعه فاصله داره
پدری که به زن خودش رحم نکنه قطعا بچشم براش عزیز نیست
اون از زندان بیاد بیرون میره یه زن دیگه میگیره بچه هاشم میندازه از خونه بیرون درصورتی که این سریال میخواد بگه که نه این ادم خیلی پشیمونه و بچه هاشو دوست داره
خیلی سریالش با واقعیت جامعه فاصله داره پدری که به زن خودش رحم نکنه قطعا بچشم براش عزیز نیستاون از زن ...
بابا زنشو که عمدی نکشت
تو همین نی نی سایت خودمون روزی ۱۰۰تاپیک خیانت هست
کجاش غیر واقعیه