2789
عنوان

کیا شهر غریبن

565 بازدید | 42 پست

بچه ها تاپیک ازدست دادن عزیزان‌رو‌خوندم دلم خیلی گرفت..

۱۶ساعت با شهری که مادر پدرم هستن فاصله دارم..

همه ی امیدم به اینه که بعد چندماه خستگی بریم اونجا..بریم دیدن مادر پدرامون و‌دلمون باز بشه(من‌و‌همسرم)

عمو و دایی و خاله بچمو ببینن و تحویلش بگیرن و باهش بازی کنن..دخترم باهاشو‌بدو بدو کنه..مامانم ببرتش تو‌حیاط و‌باهاش اب بازی کنه

خیلی سخته غربت..اینجا دوستدداریم اما مثل خانواده نمیشن که..

طفلی بچم 

حالا ناراحتم اگر خدای نکرده یه روزی پدریا مادرم بلایی سرشون بیاد یا دور از جون از دنیا برن من به چه امیدی زنده باشم..

عصرا که میشه دلم میگیره و‌با مامانم حرف میزنم..

سر از شیر گرفتن دخترم خیلی اذیت شدم مامانم بخاطر تنهلییم پشت تلفن گریه کرد..بیچاره مریضه ولی بازهم برای ما فداکاری میکنه..با کمردرد و پاددرد بچه مو‌میبره پارک..

خدا یا خودت سایه ی همه پدر مادرذهارو‌رو‌سر بچه ها حفظ کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شهر غریبم مامانم اینا تهرانن من ابادان بیشتر اینک دلتنگشون بشم نگرانشون میشم هر لحظه فکرم مشغول میشه میگم نکنه اتفاقی واسشون بیفته واقعا سخته همش دلم میسوزه واسشون میگم چرا دخترشون باید ازشون دور باشه ولی شوهرم باید نزدیک خونوادش باشه با اینک شوهرم خانواده شوهرم خیلی خیلی خیلی خوبن ولی خوب ب قول شما هیشکی مثل خانواده خود ادم نمیشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم مثه توام ولی یکم قوی باش مادرت گناه داره منم یه مدت خیلی اذیتشون کردم ولی الان همه سعیمو میک ...

من زیاد بروز نمیدم دلتنگی مو 

قرار بود تابستون بیان خواهر بی شعورم گفته من درس دارم نمیتونیم بیام..دو سه تا درس ترم تابستونی رو میگفت..

منم شهر غریبم مامانم اینا تهرانن من ابادان بیشتر اینک دلتنگشون بشم نگرانشون میشم هر لحظه فکرم مشغول ...

حالا خوبه باز خانواده شوهرت هستن..افرادی که از پوست و گوشت خودتونن و به بچه ت مدام محبت میکنن..من کی رو دارم