تا حالا اتفاق ترسناک براتون افتاده!؟ کیا پیش دعا.نویس یا فال.گیر رفتن و براشون درست درومد!؟ خیلی دلم میخاد برم پیش به فالگیر ایندمو اینارو بگه برای سرگرمی ولی جایی رو نمیشناسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی بعضیا که تجربشو داشتن میگن درست گفتن خیلی دلم میخاد امتحان کنم
راسته من مامانم رفت تمام مشخصات همه فامیلا و داد یه اتفاقایی رو هم گفت میوفته که دقیقا افتاد
بعد گفت دخترت که من باشم یه پسر چشم عسلی میاد سراغش
الان طرف اومده خواستگاری...
پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی
اون خلاف نظر خدا کار میکنه نه ما اگر طلسم انجام بدیم حرامه نه پیشگویی اینده
خب شما داری باهاش همکاری میکنی دیگه، وقتی میگم جن داره یعنی قانون خدا رو نقض کرده وگرنه از ابتدا بین ما و دنیای اجنه پرده بوده و هست و ارتباط ما با هم ممنوعه
من اعتقاد دارم شدید چون معتقدم جهان برپایه یک انرژی میچرخه و هرچیزی میتونه باعث ایجاد انرژی منفی یا مثبت بشه نمونش تلقین کردن، ولی خب جاتو بودم اینکارو نمیکردم