2821
2789
عنوان

چقد طبیعیه

54 بازدید | 5 پست

برا کسایی که تازه عقد کردن و راهشون تقریبا یک ساعت دوره و مثلا هر سه چهار روز یه بار همو می بینن اون یه روزی که کنار هم هستن چند بار رابطه طبیعیه؟

لطفاً نگین با رابطه کامل تو عقد موافق نیستیم و...فرض رو بر این بزارین که دو طرف موافق این کار هستن

مثلاً از شب تا بعد از ظهر روز بعدش کنار هم باشن سه چهار بار رابطه طبیعیه؟

حالا نه هر بار ولی بعضی اوقات این تعداد باشه بعضی اوقات هم دو سه بار

عزیزم برای دوران عقد و دوری بین دونفر طبیعیه مخصوصا اگر عشاق هم باشید و تازه باشه رابطه هاتون

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به خودتون و کمراتون داره

وای icon

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭